Home » Administratie » În grafic cu impozitele

În grafic cu impozitele

Vasluienii nu au stat pe gânduri când a fost vorba de a beneficia de reducerea acordată pentru plata integrală a impozitelor și taxelor locale.

Din totalul celor 22 de milioane de lei pe care Primăria Vaslui și-a propus să le încaseze anul acesta de la populație, opt milioane se află deja în vistieria municipalității datorită reducerii (10% persoanele fizice și 5% persoanele juridice) de care beneficiază cei care își achită integral dările pe întregul an până la 31 martie.

„Avem un procent de realizare de aproape 150% la impozite și taxe locale. Foarte multe persoane și-au achitat impozitul pe tot anul până la 31 martie. Sigur că ritmul va scădea în lunile următoare, dar pentru acest termen de plată încasările sunt foarte bune. Acești bani colectați reprezintă pentru noi o sursă bună pentru investițiile din municipiu”, a declarat Eugen Boț, directorul Serviciului Financiar al Primăriei Vaslui.

Vasluienii nu au stat pe gânduri când a fost vorba de a beneficia de reducerea acordată pentru plata integrală a impozitelor și taxelor locale. Din totalul celor 22 de milioane de lei pe care Primăria Vaslui și-a propus să le încaseze anul acesta de la populație, opt milioane se află deja în vistieria municipalității datorită reducerii (10% persoanele fizice și 5% persoanele juridice) de care beneficiază cei care își achită integral dările pe întregul an până la 31 martie. „Avem un procent de realizare de aproape 150% la impozite și taxe locale. Foarte multe persoane și-au achitat impozitul pe tot…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Șefii Primăriei Vaslui și Consiliului Județean, singurii care au depus coroane de Ziua Eroilor

Ambele conduceri ale Consiliului Județean și Primăriei Vaslui au ...

Buzatu: ”A început o epurare masivă, ilegală, a salariaților din ministere, cu zeci de ani vechime, pentru ca PNL să își pună în loc lipitorii de afișe”

Președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a lansat un ...

Proiect capital pentru municipiul Vaslui: strategie de dezvoltare urbană pentru 2021-2027

Consiliul Local (CL) a aprobat implementarea proiectului ”Planificare Strategica ...