Home » Social » Oferta de bilete, mult mai mică decât cererea

Oferta de bilete, mult mai mică decât cererea

Cei mai mulți dintre bătrânii care ar fi trebuit să facă tratamente în stațiunile balneare se vor trata probabil la domiciliu din cauză că numărul biletelor este de aproape trei ori mai mic decât numărul cererilor.

„Casa Națională de Pensii a alocat instituției noastre 182 de bilete de tratament, în timp ce numărul cererilor înregistrate pentru aceeași perioadă este de 495. Avem bilete pentru Nicolina, Amara, Pucioasa, Olănești, Sarata Monteoru, Sinaia, Sovata, Slănic Moldova, Bălțătești, Bușteni, Govora, Lacu Sărat, Mangalia, Techerghiol, Târgu Ocna, Tușnad, Căciulata”, ne-a declarat Loredana Enache – Țârlea, purtător de cuvânt al Casei Teritoriale de Pensii (CTP) Vaslui.

Ea a adăugat că pentru stațiunile Felix, Vatra Dornei, Eforie Nord și Herculane CTP Vaslui nu are bilete. Biletele de tratament se acordă individual, iar data de prezentare în stațiuni este 5 mai.

Cei mai mulți dintre bătrânii care ar fi trebuit să facă tratamente în stațiunile balneare se vor trata probabil la domiciliu din cauză că numărul biletelor este de aproape trei ori mai mic decât numărul cererilor. "Casa Națională de Pensii a alocat instituției noastre 182 de bilete de tratament, în timp ce numărul cererilor înregistrate pentru aceeași perioadă este de 495. Avem bilete pentru Nicolina, Amara, Pucioasa, Olănești, Sarata Monteoru, Sinaia, Sovata, Slănic Moldova, Bălțătești, Bușteni, Govora, Lacu Sărat, Mangalia, Techerghiol, Târgu Ocna, Tușnad, Căciulata”, ne-a declarat Loredana Enache - Țârlea, purtător de cuvânt al Casei Teritoriale de Pensii (CTP)…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: