Home » Invatamant » Olimpici merituoși

Olimpici merituoși

La Olimpiada interdisciplinară “Științele Pământului”, care a avut loc la Focșani, Ionuț Șorea, de la Liceul “Nicolae Iorga” Negrești, a obținut un premiu special pentru cel mai bun punctaj la geografie: 50 de puncte din tot atâtea posibile. El este îndrumat de profesorii Lenuța Vasiliu, la geografie, Gabriel Matei, la fizică, Mihaela Dascălu, la chimie, și Elena Ciocan, la biologie.

Călin Pântea, de la Colegiul Național “Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad, a obținut o mențiune specială. El este îndrumat de profesorii Cătălin Angheluță, la fizică, Aura Maricica Tilibașa la chimie, Diana Darie, la biologie, și Monica Biter, la geografie.

La Olimpiada interdisciplinară “Științele Pământului”, care a avut loc la Focșani, Ionuț Șorea, de la Liceul “Nicolae Iorga” Negrești, a obținut un premiu special pentru cel mai bun punctaj la geografie: 50 de puncte din tot atâtea posibile. El este îndrumat de profesorii Lenuța Vasiliu, la geografie, Gabriel Matei, la fizică, Mihaela Dascălu, la chimie, și Elena Ciocan, la biologie. Călin Pântea, de la Colegiul Național “Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad, a obținut o mențiune specială. El este îndrumat de profesorii Cătălin Angheluță, la fizică, Aura Maricica Tilibașa la chimie, Diana Darie, la biologie, și Monica Biter, la geografie.

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: