Home » Politic » Ponta, între uniforma NATO și basca maoistă: Premierul-copilot
Florin Ciurariu

Ponta, între uniforma NATO și basca maoistă: Premierul-copilot

 “Cred că din declarația lui Victor Ponta, corectă în ceea ce privește atitudinea față de Republica Moldova, lipsesc niște scuze referitoare la ieșirea absolut prostească a consilierului său onorific, Ionel Blănculescu, la adresa prezenței militare americane în România”, a declarat Florin Ciurariu, președintele PNL Vaslui.

Florin Ciurariu, președintele Filialei Teritoriale Vaslui a PNL, îl atacă din nou pe premierul Victor Ponta, după ce acesta și-a reluat rolul de copilot, de data aceasta în cadrul unui zbor al unui avion NATO: “Este bine că premierul Ponta și-a adus aminte că Statele Unite ale Americii sunt cel mai important aliat pe care-l are România, mai ales în ceea ce privește cooperarea în domeniul securității naționale. Este un progres evident apariția în costum de pilot militar pentru că ultima dată când Victor Ponta a purtat un obiect kaki a fost o bască maoistă, cu o steluță roșie în cinci colțuri, imaginile mai putând fi găsite și acum pe Internet”.

Liderul liberal s-a referit și la ultimele declarații ale premierului privind consilierul său onorific, Ionel Blănculescu, care spusese că scutul antirachetă de la Deveselu și majorarea numărului de soldați americani fac din România “o țintă perfectă”: “Cred că din declarația lui Victor Ponta, corectă în ceea ce privește atitudinea față de Republica Moldova, lipsesc niște scuze referitoare la ieșirea absolut prostească a consilierului său onorific, Ionel Blănculescu, la adresa prezenței militare americane în România. Premierul trebuia până acum să renunțe la asemenea oameni care prin declarațiile lor produc prejudicii de imagine României. Nu numai că nu l-a demis pe Blănculescu, dar nici măcar nu și-a cerut scuze față de cei care reprezintă din punct de vedere politic și militar Statele Unite și care l-au însoțit la exercițiul militar aerian de la Câmpia Turzii”.

 “Cred că din declarația lui Victor Ponta, corectă în ceea ce privește atitudinea față de Republica Moldova, lipsesc niște scuze referitoare la ieșirea absolut prostească a consilierului său onorific, Ionel Blănculescu, la adresa prezenței militare americane în România”, a declarat Florin Ciurariu, președintele PNL Vaslui. Florin Ciurariu, președintele Filialei Teritoriale Vaslui a PNL, îl atacă din nou pe premierul Victor Ponta, după ce acesta și-a reluat rolul de copilot, de data aceasta în cadrul unui zbor al unui avion NATO: “Este bine că premierul Ponta și-a adus aminte că Statele Unite ale Americii sunt cel mai important aliat pe care-l…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile