Home » Social » Bătrân în cumpăna vieții: Sfâșiat de câini

Bătrân în cumpăna vieții: Sfâșiat de câini

“Nu știam ce să fac, am spus și eu o rugăciune în gând. A fost groaznic, mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu zile», a declarat victima.

Ieri, un bătrân în vârstă de 81 de ani, din comuna Ștefan cel Mare, a fost dus în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență, după ce a fost mușcat de câțiva câini. Bărbatul mergea spre o stână de la marginea municipiului Vaslui și când a ajuns la aproximativ 300 de metri de ea, a fost atacat de animale.

El a reușit cu greu să ajungă în Gara Vaslui și s-a adresat reprezentanților Poliției Transporturi Feroviare, care au anunțat incidentul la numărul de urgență 112 și au solicitat o ambulanță.

“Bătrânul prezenta plăgi prin mușcare pe mâni și picioare și în zona cervicală, viața fiindu-i pusă în pericol. A fost pansat și a beneficiat de primele îngrijiri oferite de echipajul de pe ambulanță, după care a fost transportat la spital, unde va mai rămâne o perioadă sub îngrijire», a declarat medicul Daniel Ungureanu, de la Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui.

Omul sfâșiat a menționat că s-a speriat foarte tare când câinii au tăbărât pe el: “Nu știam ce să fac, am spus și eu o rugăciune în gând. A fost groaznic, mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu zile».

Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui efectuează cercetări pentru identificarea proprietarului câinilor și stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

“Nu știam ce să fac, am spus și eu o rugăciune în gând. A fost groaznic, mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu zile», a declarat victima. Ieri, un bătrân în vârstă de 81 de ani, din comuna Ștefan cel Mare, a fost dus în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență, după ce a fost mușcat de câțiva câini. Bărbatul mergea spre o stână de la marginea municipiului Vaslui și când a ajuns la aproximativ 300 de metri de ea, a fost atacat de animale. El a reușit cu greu să ajungă în Gara Vaslui și s-a adresat reprezentanților…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Decizii cruciale ale CJSU Vaslui împotriva COVID-19. Purtarea măștii de protecție, obligatorie în spațiile publice deschise

de Dănuț CIOBANU  Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă ...

Zeci de firme locale au fost sancționate, din cauza nerespectării măsurilor împotriva COVID-19

Inspecția Muncii Vaslui a efectuat, în ultimele zile, acţiuni ...

Transurb Vaslui își dotează parcul de mașini cu încă două microbuze de transport persoane

Consiliul Local (CL) Vaslui va da în administrare SC ...