Home » Justitie » Emoții pentru Drăgan
Daniel Dragan

Emoții pentru Drăgan

Daniel Drăgan mai are de așteptat până va părăsi Penitenciarul Vaslui și asta pentru că procurorii au atacat sentința prin care Judecătoria Vaslui a decis eliberarea condiționată a fostului șef al Agenției Domeniilor Statului.

Contestația DNA vine după ce, vineri, în sala de judecată, procurorii au depus concluzii de admitere a cererii de eliberare condiționată. Judecarea contestației va avea loc la Tribunalul Vaslui, însă nu a fost stabilit încă termen.

Daniel Drăgan se află în spatele gratiilor din anul 2010, el fiind condamnat la șase ani de închisoare pentru abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave. În sarcina lui, procurorii DNA au reținut un prejudiciu de peste 80 de milioane de euro, cauzat prin retrocedarea ilegală a unor terenuri din apropierea capitalei.

Daniel Drăgan mai are de așteptat până va părăsi Penitenciarul Vaslui și asta pentru că procurorii au atacat sentința prin care Judecătoria Vaslui a decis eliberarea condiționată a fostului șef al Agenției Domeniilor Statului. Contestația DNA vine după ce, vineri, în sala de judecată, procurorii au depus concluzii de admitere a cererii de eliberare condiționată. Judecarea contestației va avea loc la Tribunalul Vaslui, însă nu a fost stabilit încă termen. Daniel Drăgan se află în spatele gratiilor din anul 2010, el fiind condamnat la șase ani de închisoare pentru abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave. În sarcina lui,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: