Home » Sport » “Se petrec lucruri ciudate la Vaslui”
Adrian Porumboiu

“Se petrec lucruri ciudate la Vaslui”

Adrian Porumboiu a vorbit despre situația echipei de fotbal, care tinde să devină dramatică, dar încă mai speră că lucrurile se vor îndrepta.

Fostul finanțator al FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a vorbit despre situația dramatică de la echipă. El spune că la gruparea galben-verde se petrec «lucruri ciudate» pentru că vasluienii puteau obține licența doar cu un minim de atenție în gestionarea problemelor de la club. Porumboiu încă mai crede că Vasluiul poate evolua în Liga I și din sezonul următor.

„Situația nu a fost niciun moment agravantă cum a devenit în ultima vreme. Din decembrie se petrec lucruri ciudate la Vaslui. Din ce știu eu, Vasluiul, cu o minimă atenție, putea să-și ia licența și pentru Europa, și pentru prima ligă, dar acolo s-au întâmplat niște lucruri care depășesc sfera normalului. Eu mă abțin de la orice fel de comentarii. În ceea ce mă privește, acolo unde nu e respect, nu ai de ce să te amesteci. Vasluiul putea lua licența, nu erau lucruri insurmontabile. Sunt iritat de ce se întâmplă, e anormal. Până la 31 martie, la Vaslui nu erau datorii. Apoi a venit un control fiscal, care trebuia contestat din punctul meu de vedere, au fost procese pe rol unde avocații au primit mai mulți bani decât ar fi costat datoriile către jucători. Eu nu pot să știu ce gândesc oamenii ăia de acolo. Repet, eu nu cred nici în momentul de față că lucrurile sunt într-o situație atât de gravă. Dacă nu se va rezolva, da, situația va deveni dramatică. Dintotdeauna am crezut că lucrurile se pot rezolva. Vom vedea însă”, a declarat Porumboiu.

Acesta a mai spus că în cei 12 ani de existență ai echipei a investit sume importante și că FC Vaslui ar putea supraviețui fără probleme doar din drepturile de televizare: “La Vaslui s-au investit sume mari de tot, sume care nu s-au băgat la niciun alt club din România. Eu nu regret nimic, nu regret că am investit. Echipa putea supraviețui cu un buget bine gestionat, cu sumele din drepturile de televizare și tot așa”.

Adrian Porumboiu a vorbit despre situația echipei de fotbal, care tinde să devină dramatică, dar încă mai speră că lucrurile se vor îndrepta. Fostul finanțator al FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a vorbit despre situația dramatică de la echipă. El spune că la gruparea galben-verde se petrec «lucruri ciudate» pentru că vasluienii puteau obține licența doar cu un minim de atenție în gestionarea problemelor de la club. Porumboiu încă mai crede că Vasluiul poate evolua în Liga I și din sezonul următor. "Situația nu a fost niciun moment agravantă cum a devenit în ultima vreme. Din decembrie se petrec lucruri ciudate…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: