Home » Administratie » Europrimarele de la Dimitrie Cantemir

Europrimarele de la Dimitrie Cantemir

Pe 25 mai, cea mai mare prezență la vot în județul Vaslui va fi, fără nicio îndoială, în comuna Dimitrie Cantemir, acolo unde, odată cu europarlamentarele, vor avea loc și alegerile pentru funcția de primar.

Cunoscută fiind lipsa de intreres a vasluienilor pentru europarlamentare, este de așteptat ca locuitorii din Dimitrie Cantemir să ridice procentul prezenței la vot, odată cu alegerea primarului. Fostul edil, Viorel Florea, a decedat la începutul acestui an.

Pentru aceste alegeri favorit este actualul viceprimar, Ioan Antohi, care va candida din partea PNL.

Pe 25 mai, cea mai mare prezență la vot în județul Vaslui va fi, fără nicio îndoială, în comuna Dimitrie Cantemir, acolo unde, odată cu europarlamentarele, vor avea loc și alegerile pentru funcția de primar. Cunoscută fiind lipsa de intreres a vasluienilor pentru europarlamentare, este de așteptat ca locuitorii din Dimitrie Cantemir să ridice procentul prezenței la vot, odată cu alegerea primarului. Fostul edil, Viorel Florea, a decedat la începutul acestui an. Pentru aceste alegeri favorit este actualul viceprimar, Ioan Antohi, care va candida din partea PNL.

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Comunități scoase din izolare. Satele Popești și Tulești din comuna Dragomirești au ieșire la asfalt

În ultima perioadă, în comuna Dragomirești s-a lucrat intens ...

Lovitură financiară. În plină pandemie de COVID-19, la bugetul municipiului Vaslui s-au încasat 86,7 milioane de lei

de Dănuț CIOBANU  Colectarea veniturilor la bugetul local al ...

Tânărul din Ferești care a înjunghiat trei elevi pe o stradă din Vaslui, condamnat la cinci ani de închisoare într-un centru de detenție

Tânărul din Ferești care, în luna aprilie a anului ...