Home » Sport » Fanii plâng după FC Vaslui

Fanii plâng după FC Vaslui

Mai mulți suporteri s-au adunat, ieri, la stadion pentru a-i încuraja pe jucătorii FC Vaslui. Oamenii susțin că orașul devine mai sărac fără echipa de fotbal și unii plâns la aflarea veștilor dramatice din tabăra galben-verzilor.

“Pentru noi, vasluienii, este o mare pierdere, pentru că nu vom mai putea să asistăm la un meci de fotbal. Era una dintre puținele bucurii pe care le aveam. Pe noi ne doare sufletul, suntem oameni care am mers cu echipa pe unde am putut în țara asta”, a spus unul dintre fani.

Mai mulți suporteri s-au adunat, ieri, la stadion pentru a-i încuraja pe jucătorii FC Vaslui. Oamenii susțin că orașul devine mai sărac fără echipa de fotbal și unii plâns la aflarea veștilor dramatice din tabăra galben-verzilor. “Pentru noi, vasluienii, este o mare pierdere, pentru că nu vom mai putea să asistăm la un meci de fotbal. Era una dintre puținele bucurii pe care le aveam. Pe noi ne doare sufletul, suntem oameni care am mers cu echipa pe unde am putut în țara asta”, a spus unul dintre fani.

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Lasa ma, ca veniti la Iasi cu carutza, ca pe timpuri sa vedeti liga 1. Bine ca va desfiintati, asa nu mai aveti cum sa injurati Iasul. Ce vca spuneam mai, ca fara Porumboiu va desfiintati?????