Home » Social » «Fantasia» concurează la Craiova

«Fantasia» concurează la Craiova

Corala vasluiană «Fantasia» va reprezenta regiunea Moldovei la etapa națională a Festivalului corurilor școlare, care va avea loc la Craiova, pe 26 aprilie.

Corala «Fantasia» este prezentă în aceste zile la Craiova, unde va reprezenta regiunea Moldovei la Festivalul național al corurilor școlare. Astăzi este programată festivitatea de deschidere, urmând ca formația vasluiană să intre în concurs sâmbătă dimineață.

Corala pregătită de profesorul Vasile Negură a fost la înălțime la faza regională, fetele reușind să impresioneze prin repertoriu și ținută artistică.

“Juriul ne-a lăudat, declarând că am fost peste toate formațiile prezente la etapa de zonă de la Iași. Membrii juriului au fost încântați de faptul că am venit la concurs cu un repertoriu variat, neatins de școlile de muzică. Drept dovadă, ne-au acordat o diplomă pentru corul cu cea mai înaltă prezență scenică”, a declarat Vasile Negură.

«Fantasia» a câștigat de șase ori acest concurs.

Corala vasluiană «Fantasia» va reprezenta regiunea Moldovei la etapa națională a Festivalului corurilor școlare, care va avea loc la Craiova, pe 26 aprilie. Corala «Fantasia» este prezentă în aceste zile la Craiova, unde va reprezenta regiunea Moldovei la Festivalul național al corurilor școlare. Astăzi este programată festivitatea de deschidere, urmând ca formația vasluiană să intre în concurs sâmbătă dimineață. Corala pregătită de profesorul Vasile Negură a fost la înălțime la faza regională, fetele reușind să impresioneze prin repertoriu și ținută artistică. “Juriul ne-a lăudat, declarând că am fost peste toate formațiile prezente la etapa de zonă de la Iași. Membrii…

Review Overview

User Rating: 1.08 ( 2 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: