Home » Sport » HCM Buzău – HC Vaslui 29-46 (15-29): Fără milă

HCM Buzău – HC Vaslui 29-46 (15-29): Fără milă

HC Vaslui s-a impus fără probleme în fața formației buzoiene, câștigând la 17 goluri diferență.

HC Vaslui a câștigat ultimul test înaintea marelui derby cu CSM Călărași. Formația vasluiană a avut de îndeplinit o simplă formalitate în fața HCM Buzău, după un meci în care antrenorii Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma au rulat întreg lotul.

Prima repriză a fost la discreția vasluienilor, care au condus în permanență la 15-16 goluri, cu Bogdan Pralea în zi de grație. Așa se face că în minutul 23 tabela arăta scorul de 9-23, însă la vestiare s-a intrat cu 15-29.

În partea a doua, la Vaslui au intrat jucătorii mai puțin folosiți în celelalte meciuri oficiale, iar aceștia au reușit să mențină diferența pe tabelă, câștigând de o manieră categorică disputa de la Buzău, scor final 29-46.

Pentru HC Vaslui urmează săptămâna decisivă, echipa pregătind cu maximă atenție derby-ul de la Călărași. O victorie în fața principalei contracandidate ar spori șansele vasluienilor de promovare în Liga Națională, evitând barajul.

HC Vaslui s-a impus fără probleme în fața formației buzoiene, câștigând la 17 goluri diferență. HC Vaslui a câștigat ultimul test înaintea marelui derby cu CSM Călărași. Formația vasluiană a avut de îndeplinit o simplă formalitate în fața HCM Buzău, după un meci în care antrenorii Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma au rulat întreg lotul. Prima repriză a fost la discreția vasluienilor, care au condus în permanență la 15-16 goluri, cu Bogdan Pralea în zi de grație. Așa se face că în minutul 23 tabela arăta scorul de 9-23, însă la vestiare s-a intrat cu 15-29. În partea a doua,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: