Home » Sport » Balaur cântă prohodul
Ionut Balaur

Balaur cântă prohodul

«Dacă nu va mai fi echipa de fotbal, nu cred că se vor mai auzi prea multe despre Vaslui. Nu mai ține de noi, am făcut ceea ce am putut”, a declarat Ionuț Balaur.

Ionuț Balaur a povestit despre situația de la FC Vaslui, afirmând că nimeni nu credea că echipa poate să ajungă aproape de faliment: “Este nebunie de câteva săptămâni. Acum a plecat și Ciobi, cel care ne ținea uniți, era lângă noi. Este o situație destul de delicată, nici noi nu vom ști ce să facem mai departe. Sincer, la situația la care a fost la Vaslui, cred că nimeni nu se aștepta să se întâmple ce este acum la club”.

Balaur a mai declarat că încă se descurcă, deși este neplătit de luni bune: “Sunt și din oraș, am unele avantaje. Nu plătesc chirie, mai  stau pe la ai mei, este un avantaj. Mă descurc, sunt un tip chibzuit și nu sunt genul care să arunc cu bani în stânga și în dreapta. Oricum, este greu să fii neplătit de atâtea luni de zile. Nici salariul nu pot să zic că este unul foarte mare, dar am reușit să pun și ceva deoparte din contractul pe care l-am avut. Mă pregătesc pentru astfel de momente, orice este posibil în viață. Au fost și momente fericite la Vaslui, când am câștigat bani buni, mă refer la perioada când jucam în Europa League. Acum, nu se mai plătesc contractele de câteva luni bune. Sincer, m-am pregătit și pentru un astfel de moment”.

El a ținut să le mulțumească suporterilor pentru susținere: “Situația este una destul de dificilă, nu știu dacă vor putea să ne ajute cu ceva. Ei vor să aibă fotbal în oraș, să aibă unde să meargă în week-end să se relaxeze. Echipa de fotbal era singura bucurie pe care o aveau. Cred că atunci când veneau la stadion, uitau de grijile de zi cu zi. Dacă nu va mai fi echipa de fotbal, nu cred că se vor mai auzi prea multe despre Vaslui. Nu mai ține de noi, am făcut ceea ce am putut”.

Jucătorul are bifate 22 de partide pentru FC Vaslui în Liga I.

«Dacă nu va mai fi echipa de fotbal, nu cred că se vor mai auzi prea multe despre Vaslui. Nu mai ține de noi, am făcut ceea ce am putut”, a declarat Ionuț Balaur. Ionuț Balaur a povestit despre situația de la FC Vaslui, afirmând că nimeni nu credea că echipa poate să ajungă aproape de faliment: “Este nebunie de câteva săptămâni. Acum a plecat și Ciobi, cel care ne ținea uniți, era lângă noi. Este o situație destul de delicată, nici noi nu vom ști ce să facem mai departe. Sincer, la situația la care a fost la Vaslui,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile