Home » Invatamant » Program modificat
Gabriela Placinta

Program modificat

Evaluările naționale pe care le vor susține elevii la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a vor începe în data de 28 mai și se vor încheia pe 6 iunie.

Ministerul Educației a modificat calendarul evaluărilor la clasele a II-a, a IV-a și a VI-a. Trebuie spus mai întâi că notele nu vor fi trecute în catalog și nici nu vor fi făcute publice, iar evaluările se vor desfășura în clase. Elevii nu vor fi separați câte unul în bancă, însă testele vor fi pe mai multe numere.

“Vom prezenta un raport în care vom spune cum stăm pe fiecare competență și vom transmite și măsurile pe care trebuie să le adoptăm pentru a remedia problemele. E prima dată când facem aceste lucruri”, a declarat Gabriela Plăcintă, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Vaslui.

Prima probă la clasa a IV-a va avea loc pe 28 mai – româna, pe 29 mai fiind programată matematica, iar pe 30 mai – limba maternă. Clasa a II-a: 2 iunie – româna, 3 iunie – limba maternă, 4 iunie – matematica. Clasa a VI-a: 5 iunie – limbă și comunicare, 6 iunie – matematica și științe ale naturii.

Evaluările naționale pe care le vor susține elevii la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a vor începe în data de 28 mai și se vor încheia pe 6 iunie. Ministerul Educației a modificat calendarul evaluărilor la clasele a II-a, a IV-a și a VI-a. Trebuie spus mai întâi că notele nu vor fi trecute în catalog și nici nu vor fi făcute publice, iar evaluările se vor desfășura în clase. Elevii nu vor fi separați câte unul în bancă, însă testele vor fi pe mai multe numere. “Vom prezenta un raport în care vom spune cum stăm…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Centrul Culturii Tradiționale Vaslui colectează calculatoare pentru copiii din mediul rural

În cadrul ”Târgului de Jucării” din acest an, Centrul ...

Peste 4.000 de elevi din municipiul Vaslui își vor primi bursele și pe perioada suspendării cursurilor

de Dănuț CIOBANU  Elevii unităților de învățământ preuniversitar de ...

Viitori subofițeri în practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vaslui

Șase viitori subofiţeri jandarmi din cadrul  Şcolii de Subofiţeri ...