Home » Politic » "Suntem gata de luptă": Liberalii au intat în campanie
Simona Polak

"Suntem gata de luptă": Liberalii au intat în campanie

Simona Polak, șefa liberalilor din municipiul Vaslui, a marcat ieri intrarea PNL în campania electorală pentru alegerile europarlamentare. Liberalii sunt încrezători că pot obține un scor de 20%.

Ieri, liberalii vasluieni au intrat oficial în campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, Simona Polak, președintele Organizației Municipale a PNL Vaslui, candidat al partidului la scrutinul pentru Parlamentul European, a organizat o conferință de presă.

“Ne dorim să câștigăm nu pentru noi, ci pentru cetățeni”, a declarat Simona Polak, care a transmis și mesajul sintetizat al partidului pentru această campanie: P.N.L. – Prosperitate, Națiune, Libertate.

“Nu acționăm aleatoriu, nu promitem fără a prezenta pârghiile necesare realizării obiectivelor pe care le-am stabilit. Dimpotrivă, avem un plan bine stabilit pe fiecare dintre cele trei direcții”, a spus șefa liberalilor din municipiul Vaslui.

Liberalii au vrut să arate că, în ciuda ieșirii din alianța care le-a asigurat cea mai importantă victorie de până acum la alegerile generale, sunt foarte încrezători că se vor descurca și singuri.

“Noi, liberalii, am muncit foarte mult din 2009 până în prezent: 25% dintre aleșii locali sunt pe listele noastre. Miza acestor alegeri este uriașă, așa că nu ne putem permite să risipim tot ce am făcut până acum. La nivelul județului Vaslui, ne-am propus să realizăm un scor de 20% printr-o campanie decentă, dar hotărâtă. Suntem gata de luptă și vom lupta pentru ca tot mai mulți cetățeni să fie convinși că direcțiile pe care le propunem – Prosperitate, Națiune, Libertate – sunt calea care va face, în viitorul apropiat, ca românii să fie cetățeni europeni de prim rang. Mulți ne vor întreba de ce am făcut unele lucruri, de ce nu am făcut altele. Spre exemplu, de ce am făcut, în 2011, USL? Răspunsul este simplu: USL a fost vehiculul pentru a scăpa de Guvernarea Băsescu. Trebuia făcut!”, a explicat Simona Polak.

Simona Polak, șefa liberalilor din municipiul Vaslui, a marcat ieri intrarea PNL în campania electorală pentru alegerile europarlamentare. Liberalii sunt încrezători că pot obține un scor de 20%. Ieri, liberalii vasluieni au intrat oficial în campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, Simona Polak, președintele Organizației Municipale a PNL Vaslui, candidat al partidului la scrutinul pentru Parlamentul European, a organizat o conferință de presă. “Ne dorim să câștigăm nu pentru noi, ci pentru cetățeni”, a declarat Simona Polak, care a transmis și mesajul sintetizat al partidului pentru această campanie: P.N.L. - Prosperitate, Națiune, Libertate. “Nu acționăm aleatoriu, nu promitem…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: