Home » Sport » U Cluj – FC Vaslui 1-0 (1-0): Galben-verzii își dau ultima suflare

U Cluj – FC Vaslui 1-0 (1-0): Galben-verzii își dau ultima suflare

FC Vaslui aproape a murit și mai trebuie doar înmormântată, după ce “aparatul” Porumboiu nu a mai vrut să funcționeze în folosul echipei.

Partide memorabile cu Lazio și Inter, transferul unor jucători precum Wesley și Adailton, reinventarea lui Sânmărtean, sunt o parte din momentele plăcute din istoria scurtă a unui club care a ajuns la fundul sacului. Ciobotariu a renunțat, iar jucătorii FC Vaslui au decis doar în ultimul moment să vină la Cluj, pentru jocul cu Universitatea, după cea mai agitată săptămână a lor.

Cu sabia falimentului și a retrogradării sau chiar a desființării deasupra capului și fără salarii de anul trecut, fotbaliștii galben-verzi au încercat să se mobilizeze pe Cluj Arena. N-a fost să fie! Susținuți exemplar de suporteri, studenții clujeni au mai pus trei puncte în clasament și au mari șanse să se salveze de la retrogradare.

Max Nicu a marcat ca în vremurile bune în Bundesliga, printr-o lovitură de cap (‘13). A fost pentru întâia oară în actualul sezon când Vasluiul a primit gol în primul sfert de oră. Chiar înainte de pauză, al doilea golgheter al campionatului, Valentin Lemnaru, a ratat șansa de a face 2-0.

Rămași fără Liviu Ciobotariu, plecat cu două zile înainte de meci, oaspeții au ratat ținta abia în minutul 69, prin Temwanjera. patru minute mai târziu, cel mai bun marcator din Liga I, Antal, a fost blocat în poziție de unu la unu. Totul s-a năruit când Ortiz a primit al doilea cartonaș galben și, implicit, pe cel roșu, cu 10 minute înainte de finalul partidei. Formația vasluiană a bifat prima înfrângere în deplasare din acest an.

FC Vaslui aproape a murit și mai trebuie doar înmormântată, după ce “aparatul” Porumboiu nu a mai vrut să funcționeze în folosul echipei. Partide memorabile cu Lazio și Inter, transferul unor jucători precum Wesley și Adailton, reinventarea lui Sânmărtean, sunt o parte din momentele plăcute din istoria scurtă a unui club care a ajuns la fundul sacului. Ciobotariu a renunțat, iar jucătorii FC Vaslui au decis doar în ultimul moment să vină la Cluj, pentru jocul cu Universitatea, după cea mai agitată săptămână a lor. Cu sabia falimentului și a retrogradării sau chiar a desființării deasupra capului și fără salarii…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: