Home » Sport » Au cucerit Europa

Au cucerit Europa

Vasluienii din lotul României de taekwondo au obținut la Campionatele Europene două medalii de aur, două de argint și una de bronz. Performerii competiției de la Riccione (Italia) sunt Marcel Miron, care a câștigat pentru al șaptelea an titlul european la tehnici speciale, Andra Ghețeu, vicecampioană la spargeri forță, și Mircea Hondru, vicecampion la tehnici speciale.

Vasluienii au fost cei mai buni la Campionatele Europene de taekwondo. Sportivii de la Liga de Est au obținut două titluri de campion, două de vicecampion și o medalie de bronz.

Antrenorul Mihai Hondru a avut trei sportivi la lot, dintre care doi seniori – Marcel Miron și Andra Ghețeu, și un junior – Mircea Hondru. Marcel Miron a confirmat încă o dată că este cel mai bun din Europa la tehnici speciale, câștigând al șaptelea titlu continental din carieră. El a devenit campion european și cu echipa României, la aceeași probă.

Andra Ghețeu se află în creștere de formă și a obținut titlul de vicecampioană europeană la spargeri forță, iar cu echipa feminină a luat bronzul în proba de luptă.

Un alt rezultat de excepție a fost obținut de Mircea Hondru, care a devenit vicecampion european cu echipa la juniori, în proba de tehnici speciale. De altfel, echipa de juniori a României a fost declarată cea mai bună la această categorie.

Cel de al patrulea vasluian din lot, George Manea, a terminat pe locul patru proba de spargeri forță, pe echipe.

De remarcat faptul că Mihai Hondru a devenit antrenor al lotului național, ocupându-se, în special, de proba tehnici speciale, la care România a obținut două titluri europene, două locuri doi și trei medalii de bronz.

Vasluienii din lotul României de taekwondo au obținut la Campionatele Europene două medalii de aur, două de argint și una de bronz. Performerii competiției de la Riccione (Italia) sunt Marcel Miron, care a câștigat pentru al șaptelea an titlul european la tehnici speciale, Andra Ghețeu, vicecampioană la spargeri forță, și Mircea Hondru, vicecampion la tehnici speciale. Vasluienii au fost cei mai buni la Campionatele Europene de taekwondo. Sportivii de la Liga de Est au obținut două titluri de campion, două de vicecampion și o medalie de bronz. Antrenorul Mihai Hondru a avut trei sportivi la lot, dintre care doi seniori…

Review Overview

User Rating: 4.7 ( 2 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: