Home » Sport » Finala se dispută la Călărași

Finala se dispută la Călărași

HC Vaslui va juca, duminică, 4 mai, de la ora 17, contra CSM Călărași. Cine câștigă acest meci promovează direct în Liga Națională.

HC Vaslui se pregătește de cel mai important moment al sezonului, urmând a întâlni în deplasare CSM Călărași, principala contracandidată la promovare. Cele două echipe au nevoie de victorie pentru a promova direct în Liga Națională.

Formația vasluiană a pierdut meciul tur, iar acum speră să câștige pentru a demonstra că merită să evolueze pe prima scenă. Elevii antrenorilor Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma traversează o perioadă bună, reușind să termina pe locul patru în Cupa României, să câștige Cupa Primarului de Chișinău și să bifeze evoluții excelente în fața echipelor Știința Municipal Bacău și HC Odorhei.

Vasluienii mizează în acest joc pe tot lotul, iar jucătorii sunt conștienți că nu au ce pierde. Întâlnirea este programată duminică, 4 mai, de la ora 17, iar vasluienii speră să fie încurajați la Călărași de cât mai mulți suporteri.

HC Vaslui va juca, duminică, 4 mai, de la ora 17, contra CSM Călărași. Cine câștigă acest meci promovează direct în Liga Națională. HC Vaslui se pregătește de cel mai important moment al sezonului, urmând a întâlni în deplasare CSM Călărași, principala contracandidată la promovare. Cele două echipe au nevoie de victorie pentru a promova direct în Liga Națională. Formația vasluiană a pierdut meciul tur, iar acum speră să câștige pentru a demonstra că merită să evolueze pe prima scenă. Elevii antrenorilor Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma traversează o perioadă bună, reușind să termina pe locul patru în Cupa României,…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...