Home » Social » FOTO: Părintele Adrian, cel mai tânăr protopop al Vasluiului
Vasluienii s-au călcat în picioare pentru a-i săruta dreapta Preasfinţitului Corneliu Bârlădeanul, episcopul Huşilor.

FOTO: Părintele Adrian, cel mai tânăr protopop al Vasluiului

Înscăunarea noului protopop de Vaslui reprezintă un eveniment istoric pentru viața religioasă a orașului, iar dovadă în acest sens a stat mulțimea impresionantă de credincioși prezenți duminică la biserica unde a avut loc ceremonia.

În vârstă de 37 de ani, preotul Adrian Chirvase este cel de-a doilea protopop al orașului de după decembrie 1989 și, totodată, cel mai tânăr. Misiunea sa, așa cum i-au orânduit-o mai-marii Episcopiei Hușilor, este să revigoreze viața Bisericii și să se aplece mai mult asupra cumunicării cu instituțiile statului.

Înscăunarea noului protopop de Vaslui reprezintă un eveniment istoric pentru viața religioasă a orașului, iar dovadă în acest sens a stat mulțimea impresionantă de credincioși prezenți duminică la biserica unde a avut loc ceremonia. În vârstă de 37 de ani, preotul Adrian Chirvase este cel de-a doilea protopop al orașului de după decembrie 1989 și, totodată, cel mai tânăr. Misiunea sa, așa cum i-au orânduit-o mai-marii Episcopiei Hușilor, este să revigoreze viața Bisericii și să se aplece mai mult asupra cumunicării cu instituțiile statului.

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile