Home » Sport » Luptă aprigă pentru play-off

Luptă aprigă pentru play-off

Juventus Fălciu a bifat prima înfrângere din acest sezon, în timp ce Vitis Șuletea a revenit în lupta pentru play-off, după ce Olimpia Stănilești a remizat la Oltenești.

Lupta pentru play-off-ul ligii a patra devine tot mai interesantă. În prima serie, liderul, FC Gârceni, s-a impus în fața echipei SC Lipovăț, scor 1-0, iar echipele care se bat pentru locul doi, SMART Negrești și Voința Ștefan cel Mare, au câștigat meciurile programate în etapa a 28-a. Prima a câștigat pe teren propriu cu scorul de 3-1, iar Ștefan cel Mare a obținut victoria la limită, scor 2-1, pe terenul celor de la Boțești.

În seria a doua, supremația liderului Juventus Fălciu a fost oprită, pierzând la Șuletea cu scorul de 1-2. Înaintea acestui joc, echipa din Fălciu era singura neînvinsă din campionatul județean. Cu acest rezultat, Vitis speră în continuare la play-off, mai ales că Olimpia Stănilești a remizat la Oltenești, scor 1-1.

Rezultatele ultimei etapei: Seria I: SMART Negrești-LPS 2 Vaslui 3-1; AS Victoria Munteni de Jos-Vulturul Bălteni 6-0; Dinamic Boțești-Voința Ștefan cel Mare 1-2; SC Lipovăț-FC Gârceni 0-1; Sporting II Vaslui Zăpodeni-FC Victoria 3-0; Viitorul Rebricea-LPS 1 Vaslui 7-2; Seria a II-a: Podgoria Oltenești-Olimpia Stănilești 1-1; Flacăra Murgeni-Multim Perieni 7-0; Gloria Puiești-AS Iulius Bogdănești 0-3; Unirea Banca-Foresta Zorleni 5-1; Vitis Șuletea-Juventus Fălciu 2-1; Gloria Lunca Banului-FDR Tutova nedisputat, după ce echipa oaspete nu s-a prezentat la meci.

Juventus Fălciu a bifat prima înfrângere din acest sezon, în timp ce Vitis Șuletea a revenit în lupta pentru play-off, după ce Olimpia Stănilești a remizat la Oltenești. Lupta pentru play-off-ul ligii a patra devine tot mai interesantă. În prima serie, liderul, FC Gârceni, s-a impus în fața echipei SC Lipovăț, scor 1-0, iar echipele care se bat pentru locul doi, SMART Negrești și Voința Ștefan cel Mare, au câștigat meciurile programate în etapa a 28-a. Prima a câștigat pe teren propriu cu scorul de 3-1, iar Ștefan cel Mare a obținut victoria la limită, scor 2-1, pe terenul celor…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: