Home » Sanatate » Tinerii medici ar putea beneficia de locuințe de serviciu
Vasile Mihalachi

Tinerii medici ar putea beneficia de locuințe de serviciu

Au vistieria goală, dar se gândesc la investiții. Șefii Consiliului Județean Vaslui speră să poată amenaja mai multe locuințe pentru medicii care doresc să rămână în oraș.

De ani de zile, autoritățile vorbesc despre anumite inițiative în vederea atragerii tinerilor medici în județ. Până acum nu s-a făcut nimic concret, însă deficitul de cadre medicale specializate (circa 30%) i-a pus pe gânduri pe șefii județului.

“Noi avem o idee în legătură cu anumite cabinete care nu mai sunt folosite de medicii care le-au concesionat. Acestea ar putea fi transformate în locuințe pentru medicii care doresc să stea în Vaslui, să nu mai facă naveta la Iași sau în alte localități”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui, Vasile Mihalachi.

Cea mai posibilă locație pentru amenajarea locuințelor medicilor este cea din zona ambulatoriului de specialitate. Ideea ar putea fi pusă sub formă de proiect în cursul lunii viitoare.

Au vistieria goală, dar se gândesc la investiții. Șefii Consiliului Județean Vaslui speră să poată amenaja mai multe locuințe pentru medicii care doresc să rămână în oraș. De ani de zile, autoritățile vorbesc despre anumite inițiative în vederea atragerii tinerilor medici în județ. Până acum nu s-a făcut nimic concret, însă deficitul de cadre medicale specializate (circa 30%) i-a pus pe gânduri pe șefii județului. “Noi avem o idee în legătură cu anumite cabinete care nu mai sunt folosite de medicii care le-au concesionat. Acestea ar putea fi transformate în locuințe pentru medicii care doresc să stea în Vaslui, să…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile