Home » Sport » CSM Călărași – HC Vaslui, duminică, ora 17: Bătălia pentru Ligă

CSM Călărași – HC Vaslui, duminică, ora 17: Bătălia pentru Ligă

HC Vaslui se află în fața unei performanțe care nu a mai fost atinsă de mai bine de două decenii. O eventuală victorie la Călărași ar transforma formația vasluiană în principala favorită la promovarea în Liga Națională.

Cel mai important meci al sezonului de handbal va avea loc duminică, 4 mai, de la ora 17, la Călărași, acolo unde lidera la zi, CSM, va întâlni HC Vaslui, care ocupă poziția a doua în clasament, însă cu un meci mai puțin disputat. Cele două echipe luptă pentru supremație, dar și pentru promovarea directă în Liga Națională.

HC Vaslui este obligată să câștige pentru a deveni principala favorită la accederea în prima ligă, pe când CSM Călărași are nevoie de victorie pentru a deveni matematic câștigătoarea seriei A. Locul doi aduce prezența la turneul de baraj, însă ambele formații doresc să evite acest lucru.

Cele două echipe nu au avut cu cine să se lupte în actuala ediție de campionat. Vasluienii au pierdut doar meciul tur cu Călărași, scor 27-30, pe când adversarii au pierdut la Bacău, cu Știința II Municipal, scor 25-32.

Călărășenii mizează în jocul de la sfârșitul acestei săptămâni pe randamentul jucătorilor experimentați, gen Pârâianu, Șania, Săulescu, Andrei și Gavriloaia, iar vasluienii merg pe mâna tinereții adunate în jurul veteranului Sandu Iacob. Elevii antrenorilor Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma au un moral excelent înaintea acestui joc și promit că vor da totul pentru victorie.

Partida va fi arbitrată de un cuplu cu experiență internațională, Din-Dinu, iar vasluienii vor avea parte de susținerea fanilor.

HC Vaslui se află în fața unei performanțe care nu a mai fost atinsă de mai bine de două decenii. O eventuală victorie la Călărași ar transforma formația vasluiană în principala favorită la promovarea în Liga Națională. Cel mai important meci al sezonului de handbal va avea loc duminică, 4 mai, de la ora 17, la Călărași, acolo unde lidera la zi, CSM, va întâlni HC Vaslui, care ocupă poziția a doua în clasament, însă cu un meci mai puțin disputat. Cele două echipe luptă pentru supremație, dar și pentru promovarea directă în Liga Națională. HC Vaslui este obligată să…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: