Home » Social » Edilul comunei Gherghești cere demiterea șefului de post: Primar, în greva foamei
Neculai Nixon Ibanescu

Edilul comunei Gherghești cere demiterea șefului de post: Primar, în greva foamei

«Între mine și el nu există niciun fel de colaborare. El e cu hoții, cu borfașii», a declarat Neculai Ibănescu, primarul din Gherghești.

Primarul comunei Gherghești, Neculai Nixon Ibănescu, s-a săturat de șeful postului de poliție, Vasilică Chiriac, și s-a gândit să folosească “oportunitatea” oferită de campania pentru alegerile europarlamentare ca să scape de el și de «carotările» acestuia. Ieri, în ședința convocată de Prefectura Vaslui pentru organizarea scrutinului pentru Parlamentul European, la care au fost invitați toți primarii din județ, Ibănescu a anunțat că se va deplasa la București pentru a intra în greva foamei în fața Ministerului Afacerilor Interne.

«Eu nu sunt bătaia de joc a șefului de post», a declarat Neculai Ibănescu, care l-a acuzat pe polițist că se află de mai bine de doi ani în concediu medical, că nu colaborează cu primăria și că este mână în mână cu hoții din comună.

La ședința în care a participat, alături de prefect, și șeful Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, comisarul șef Mihai Carp, primarul din Gherghești s-a declarat exasperat de lipsa de reacție la nenumăratele sesizări și plângeri depuse de el în legătură cu comportamentul șefului de post: «Între mine și el nu există niciun fel de colaborare. El e cu hoții, cu borfașii».

Ibănescu a povestit că «gașca» șefului de post a intrat în primărie și l-ar fi amenințat, iar șeful de post îl insultă și îi «promite» că îl va da afară din funcție.

«Pe 31 ianuarie 2013, unii trăgeau de mine să mă omoare și m-am refugiat în sediul poliției. Ce să fac? Șeful de post, deși îl știam în concediu, m-a dat afară, spunând că am venit la furat găini», a spus primarul.

Atât prefectul Andrei Puică, cât și șeful IPJ au explicat că știu situația din comuna Gherghești și i-au promis primarului că se va interveni. Până atunci însă, Neculai Ibănescu este decis să place la București și să intre în greva foamei ca să scape de șeful de post cu care nu se poate înțelege și pace.

«Între mine și el nu există niciun fel de colaborare. El e cu hoții, cu borfașii», a declarat Neculai Ibănescu, primarul din Gherghești. Primarul comunei Gherghești, Neculai Nixon Ibănescu, s-a săturat de șeful postului de poliție, Vasilică Chiriac, și s-a gândit să folosească “oportunitatea” oferită de campania pentru alegerile europarlamentare ca să scape de el și de «carotările» acestuia. Ieri, în ședința convocată de Prefectura Vaslui pentru organizarea scrutinului pentru Parlamentul European, la care au fost invitați toți primarii din județ, Ibănescu a anunțat că se va deplasa la București pentru a intra în greva foamei în fața Ministerului Afacerilor…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: