Home » Justitie » Femeie și bărbat bătuți până au intrat în comă

Femeie și bărbat bătuți până au intrat în comă

Ieri după-amiază, elicopterul medical a fost solicitat pe heliportul din Bârlad pentru a prelua o pacientă agresată, aflată în stare foarte gravă. Este vorba despre o femeie de 46 de ani, din Cristești, comuna Puiești, care, în primă fază, a ajuns la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad în zorii zilei de marți, după ce o vecină a chemat o ambulanță pentru că i se făcuse rău.

Cercetările făcute de polițiști arată că, pe parcursul zilei de luni, femeia și soțul ei (58 ani) au lucrat în grădină împreună cu mai mulți vecini. Seara, pe la ora 20.00, femeia a mers la una din vecine spunându-i că soțul ei este băut și face scandal, așa că nu vrea să doarmă acasă. Peste noapte, pe la ora 4.00, proprietara locuinței a sunat la 112 și a solicitat o ambulanță spunând că femeii de 46 de ani îi este rău și tremură. A fost dusă la spital, diagnosticul inițial fiind traumatism cranio-cerebral.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a ales cu leziunile și dacă a fost victima unei infracțiuni cu violență”, ne-a spus subcomisar de poliție Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui. Până se va afla dacă soțul ei a snopit-o în bătaie și în ce moment, pacienta a fost transportată la Iași. Aparatul de zbor a aterizat pe heliport la ora 14.00, preluând-o de la echipajul de ambulanță cu traumatism cranio-cerebral cu fractură de craniu și multiple fracturi costale. „Pacienta este inconștientă, intubată și prezintă marcă traumatică, motiv pentru care s-a solicitat elicopterul medical. Urmează să fie transportată la o clinică de specialitate din Iași, pentru investigații medicale suplimentare”, ne-a spus dr. Gabriela Daniș, directorul medical al spitalului bârlădean.

100_1386Tot cu o agresiune serioasă s-au confruntat oamenii legii și în noaptea de 28/29 aprilie. Atunci, la dispeceratul 112 s-a anunțat că, puțin după ora 2.00, câteva persoane aflate în apropierea supermarketului din zona Grădinii Publice s-au luat la bătaie. Când au ajuns acolo, polițiștii au mai găsit o singură persoană din cele care luaseră parte la altercație. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Bârlad, care avea leziuni grave în zona capului. Acesta a fost transportat la spital, unde, medicii de gardă care l-au examinat i-au pus diagnosticul „comă de gradul I”. După ce l-au supus mai multor investigații, l-au transferat la Iași, pentru îngrijiri de specialitate.

„În prezent se efectuează cercetări de către polițiștii de Investigații Criminale sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui. Urmează să se stabilească dacă sunt întrunite elementele constitutive ale tentativei la infracțiunea de omor”, a completat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Ieri după-amiază, elicopterul medical a fost solicitat pe heliportul din Bârlad pentru a prelua o pacientă agresată, aflată în stare foarte gravă. Este vorba despre o femeie de 46 de ani, din Cristești, comuna Puiești, care, în primă fază, a ajuns la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad în zorii zilei de marți, după ce o vecină a chemat o ambulanță pentru că i se făcuse rău. Cercetările făcute de polițiști arată că, pe parcursul zilei de luni, femeia și soțul ei (58 ani) au lucrat în grădină împreună cu mai mulți vecini. „Seara, pe la ora 20.00, femeia a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: