Home » Social » Început de mai plin de manifestări culturale și sportive

Început de mai plin de manifestări culturale și sportive

Primăria municipiului Vaslui a anunțat programul manifestărilor dedicate zilei de 1 Mai. Sărbătorirea Zilei Muncii va debuta astăzi dimineață, în Parcul Copou, cu un spectacol de muzică și dans al artiștilor Palatului copiilor “Constantin Didilescu”, pentru ca, începând cu ora 16, să se desfășoare un spectacol folcloric al Orchestrei de muzică populară “Rapsodia Vasluiului” și Ansamblului de dansuri “Hora Vasluiului”.

Vineri, 2 mai, de Ziua Tineretului, la Baza Sportivă a Liceului cu Program Sportiv, va avea loc Cupa Tineretului la fotbal amator, iar de la ora 10, la Direcția Județeană de Sport, se va desfășura un concurs de șah. La aceeași oră, pe terenul de la baza sportivă «Mircea Sports» are loc un concurs de tenis de câmp, iar de la ora 11, la Sala Polivalentă, un concurs de tenis de masă.

Proxima Mall Center va găzdui, începând cu ora 11, demonstrații de karting și automodele ale elevilor de la Palatul Copiilor “Constantin Didilescu”, iar la ora 14 va începe preselecția pentru Festivalul-concurs pentru tineret “Mai cu Folk” în Centrul Civic și Parcul Teatrului de Vară, pentru ca, de la ora 18, să se desfășoare spectacolul cultural-artistic “Artist pentru o zi”, urmat de discotecă în aer liber în Parcul Copou.

Sâmbătă, începând cu ora 16, același parc va găzdui spectacolul Grupului vocal “Bibliosong” al Bibliotecii Județene “Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui, iar duminică, de la ora 11, Fanfara «Rotaria» și invitații săi va interpreta muzică de promenadă, iar de la ora 16, un spectacol folcloric al Orchestrei de muzică populară “Rapsodia Vasluiului” și Ansamblului de dansuri “Hora Vasluiului”.

Primăria municipiului Vaslui a anunțat programul manifestărilor dedicate zilei de 1 Mai. Sărbătorirea Zilei Muncii va debuta astăzi dimineață, în Parcul Copou, cu un spectacol de muzică și dans al artiștilor Palatului copiilor “Constantin Didilescu”, pentru ca, începând cu ora 16, să se desfășoare un spectacol folcloric al Orchestrei de muzică populară “Rapsodia Vasluiului” și Ansamblului de dansuri “Hora Vasluiului”. Vineri, 2 mai, de Ziua Tineretului, la Baza Sportivă a Liceului cu Program Sportiv, va avea loc Cupa Tineretului la fotbal amator, iar de la ora 10, la Direcția Județeană de Sport, se va desfășura un concurs de șah. La aceeași…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile