Home » Sport » “Păstrăm șanse egale”
Marius Ignat

“Păstrăm șanse egale”

Pivotul Marius Ignat susține că HC Vaslui are 50 la sută șanse să se impună în fața CSM Călărași.

Marius Ignat este optimist înaintea derby-ului cu CSM Călărași. Pivotul HC Vaslui crede că șansele au rămas egale, chiar dacă echipa sa a pierdut meciul din tur.

“Psihic, suntem pregătiți sută la sută. Rămâne să punem la punct meciul din punct de vedere tehnico-tactic. Zic că totul e pregătit la maximum. Șansele sunt egale, 50-50 la sută. Am pierdut meciul de pe teren propriu, așa că pot pierde și ei acasă”, a spus Marius Ignat.

Jucătorul a declarat că nu se teme de publicul de la Călărași, fiind învățat să evolueze sub presiunea tribunelor: “Și noi am avut avantajul publicului, dar am pierdut, iar publicul nostru e mult mai sufletist”.

La rândul său, Sabin Ignat a menționat că se pregătește pentru acest meci de aproape un an, rămânând dator cu o revanșă după meciul pierdut în tur: “Suntem pregătiți tactic, fizic și psihic. Important e să câștigăm. Nu contează scorul”.

Pivotul Marius Ignat susține că HC Vaslui are 50 la sută șanse să se impună în fața CSM Călărași. Marius Ignat este optimist înaintea derby-ului cu CSM Călărași. Pivotul HC Vaslui crede că șansele au rămas egale, chiar dacă echipa sa a pierdut meciul din tur. “Psihic, suntem pregătiți sută la sută. Rămâne să punem la punct meciul din punct de vedere tehnico-tactic. Zic că totul e pregătit la maximum. Șansele sunt egale, 50-50 la sută. Am pierdut meciul de pe teren propriu, așa că pot pierde și ei acasă”, a spus Marius Ignat. Jucătorul a declarat că nu se…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: