Home » National » VREMEA rămâne instabilă. PROGNOZA METEO pentru joi și vineri

VREMEA rămâne instabilă. PROGNOZA METEO pentru joi și vineri

Joi, vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și, mai ales după-amiaza și în prima parte a nopții, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii relativ extinse în zonele de deal și de munte, precum și în sud-vestul țării și local în restul teritoriului, informează Administrația Națională de Meteorologie.

Izolat cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade pe litoral și în depresiuni și 23 de grade, local, la câmpie, iar cele minime se vor situa între 4 și 13 grade.

LA BUCUREȘTI:

Cerul va fi variabil, joi, cu înnorări temporar accentuate, mai ales spre seară și la începutul nopții când vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 8…10 grade.

ÎN ȚARĂ:

Vineri, vremea va fi în general instabilă. Mai ales după-amiaza și în prima parte a nopții, cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului pe arii relativ extinse în sud-vestul și sudul țării, precum și în zonele de deal și de munte și local în rest. Izolat cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16…17 grade pe litoral și în depresiuni și 24 de grade în Moldova și Muntenia, iar cele minime se vor situa între 4 și 12 grade.

SursaL mediafax.ro

Joi, vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și, mai ales după-amiaza și în prima parte a nopții, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii relativ extinse în zonele de deal și de munte, precum și în sud-vestul țării și local în restul teritoriului, informează Administrația Națională de Meteorologie. Izolat cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade pe litoral și în depresiuni și 23 de grade, local, la câmpie, iar cele minime se vor…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: