Home » Justitie » Bețivanul din Chersăcosu, făcut praf la Ghermănești: L-a mușcat pe violator

Bețivanul din Chersăcosu, făcut praf la Ghermănești: L-a mușcat pe violator

Un tânăr de 19 ani, din satul Chersăcosu, comuna Stănilești, a fost arestat după ce a încercat să violeze o femeie de 40 de ani. Victima a scăpat de agresor mușcându-l.

În seara de 26 aprilie, o femeie în vârstă de 40 de ani, domiciliată în satul Ghermănești, comuna Drânceni, a reclamat la Poliție că a fost victima unei tentative de viol. Potențiala victimă se deplasa către localitatea de domiciliu pe un drum agricol. Ea a fost urmărită de Radu Popescu (19 ani), care se afla sub influența băuturilor alcoolice. În momentul în care au ajuns într-o zonă izolată, bărbatul a amenințat-o pe femeie și a încercat să o violeze.

„În momentul în care femeia a refuzat, bărbatul a lovit-o, însă persoana vătămată a reușit să scape. A fost urmărită de suspect, iar pentru a scăpa de acesta l-a mușcat și apoi a fugit”, a declarat subcomisar Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Individul a fost identificat de polițiști după patru zile de cercetări. Radu Popescu a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, respectiv Judecătoria Huși, cu propunerea de arestare preventivă. Instanța a emis un mandat pentru o perioadă de 30 de zile.

Un tânăr de 19 ani, din satul Chersăcosu, comuna Stănilești, a fost arestat după ce a încercat să violeze o femeie de 40 de ani. Victima a scăpat de agresor mușcându-l. În seara de 26 aprilie, o femeie în vârstă de 40 de ani, domiciliată în satul Ghermănești, comuna Drânceni, a reclamat la Poliție că a fost victima unei tentative de viol. Potențiala victimă se deplasa către localitatea de domiciliu pe un drum agricol. Ea a fost urmărită de Radu Popescu (19 ani), care se afla sub influența băuturilor alcoolice. În momentul în care au ajuns într-o zonă izolată, bărbatul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile