Home » Sport » “Doar Porumboiu poate salva echipa”
Ionut Balaur

“Doar Porumboiu poate salva echipa”

Ionuț Balaur, jucător crescut și format la Vaslui, consideră că echipa mai poate avea viață doar cu sprijinul financiar al lui Adrian Porumboiu.

 Ionuț Balaur nu a fost surprins de vestea că FC Vaslui nu a luat licența pentru primul eșalon. Jucătorul a spus că singura șansă de salvare este reimplicarea lui Adrian Porumboiu la echipă, acesta fiind considerat singurul om potent financiar din zonă.

“Este o victorie bună pentru moralul nostru. Noi cam știam că nu vom primi licența, iar azi s-a și confirmat. N-avem ce face, mergem mai departe. Bănuiam de o săptămână-două că așa urma să se întâmple. Deocamdată, vreau să joc bine în fiecare meci, iar de la vară voi vedea ce voi face. Eu sunt din Vaslui, aici am jucat mereu și mi-ar părea tare rău să se desființeze echipa. Potent financiar este doar domnul Porumboiu și numai el poate să susțină echipa, știe toată lumea că Vasluiul este un oraș foarte sărac”, a spus Balaur.

Ionuț Balaur, jucător crescut și format la Vaslui, consideră că echipa mai poate avea viață doar cu sprijinul financiar al lui Adrian Porumboiu.  Ionuț Balaur nu a fost surprins de vestea că FC Vaslui nu a luat licența pentru primul eșalon. Jucătorul a spus că singura șansă de salvare este reimplicarea lui Adrian Porumboiu la echipă, acesta fiind considerat singurul om potent financiar din zonă. “Este o victorie bună pentru moralul nostru. Noi cam știam că nu vom primi licența, iar azi s-a și confirmat. N-avem ce face, mergem mai departe. Bănuiam de o săptămână-două că așa urma să se…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile