Home » Social » La un pas de moarte, după un zbor ratat cu parapanta

La un pas de moarte, după un zbor ratat cu parapanta

Un tânăr de 34 de ani, membru al Clubului Sportiv „Pelicanii” Iași, a scăpat miraculos cu viață după ce s-a prăbușit cu parapanta de la o înălțime de aproximativ 20 de metri. Accidentul a avut loc sâmbătă, pe raza comunei Zăpodeni.

Ovidiu Avornicesei participa, alături de alți opt membri ai clubului din Iași și trei tineri din Vaslui, la o aplicație. El a fost primul care și-a luat zborul cu parapanta. Imediat după decolare, a fost surprins de o rafală de vânt și s-a prăbușit. Imediat, prietenii săi au sunat la 112, în zonă fiind dirijat atât un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, cât și elicopterul SMURD de la Iași.

Sportivul era conștient în momentul în care a fost preluat de echipajul medical, dar a fost diagnosticat cu fracturi, politraumatisme și contuzii.

Un tânăr de 34 de ani, membru al Clubului Sportiv „Pelicanii” Iași, a scăpat miraculos cu viață după ce s-a prăbușit cu parapanta de la o înălțime de aproximativ 20 de metri. Accidentul a avut loc sâmbătă, pe raza comunei Zăpodeni. Ovidiu Avornicesei participa, alături de alți opt membri ai clubului din Iași și trei tineri din Vaslui, la o aplicație. El a fost primul care și-a luat zborul cu parapanta. Imediat după decolare, a fost surprins de o rafală de vânt și s-a prăbușit. Imediat, prietenii săi au sunat la 112, în zonă fiind dirijat atât un echipaj din…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile