Home » Sport » Până la capăt
Liviu Antal

Până la capăt

Liviu Antal a declarat că actualul lot al FC Vaslui încearcă să încheie sezonul pentru a arăta că respectă competiția.

Liviu Antal, eroul partidei cu Pandurii, a declarat că jucătorii Vasluiului respectă competiția și vor duce la bun sfârșit actualul sezon, chiar dacă sunt neplătiți de luni bune, iar echipa este în prag de desființare: “Vrem să arătăm că suntem jucători profesioniști și că respectăm această competiție. Nu este însă deloc ușor să jucăm fotbal pe burta goală, este o situație cu care eu și ceilalți jucători nu ne-am mai întâlnit. Oricum, sunt bucuros pentru golul marcat, pentru evoluția echipei și pentru colegi”.

Mijlocașul galben-verzilor a mai spus că neprimirea licenței de către FC Vaslui va duce la dispariția clubului: “Cu licența nu este o veste prea bună pentru acest club. N-am negociat deocamdată cu nicio echipă, sunt fotbalist sub contract. Dedicăm victoria fanilor și familiilor noastre”.

Liviu Antal a declarat că actualul lot al FC Vaslui încearcă să încheie sezonul pentru a arăta că respectă competiția. Liviu Antal, eroul partidei cu Pandurii, a declarat că jucătorii Vasluiului respectă competiția și vor duce la bun sfârșit actualul sezon, chiar dacă sunt neplătiți de luni bune, iar echipa este în prag de desființare: “Vrem să arătăm că suntem jucători profesioniști și că respectăm această competiție. Nu este însă deloc ușor să jucăm fotbal pe burta goală, este o situație cu care eu și ceilalți jucători nu ne-am mai întâlnit. Oricum, sunt bucuros pentru golul marcat, pentru evoluția echipei…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile