Home » Social » Pledoarie pentru civism și responsabilitate: Scrisoarea primarului către vasluieni
Vasile Paval

Pledoarie pentru civism și responsabilitate: Scrisoarea primarului către vasluieni

„Toate acestea au fost puse în operă pentru fiecare cetățean al municipiului, copil sau vârstnic, pentru ca fiecare dintre noi să găsească în orașul lui un colț de liniște, o oază de verdeață în care să își petreacă plăcut timpul liber”, menționează primarul Vasile Pavăl într-o scrisoare deschisă.

„În urmă cu câțiva ani, am început, împreună cu dumneavoastră, înscrierea municipiului Vaslui pe un trend ascendent, pe un traseu de modernizare și dezvoltare pentru care am primit încrederea cetățenilor orașului, care au considerat, astfel, că drumul ales este corect și reflectă necesitățile Vasluiului”, își începe primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, o scrisoare către cetățeni făcută publică înainte de sărbătoarea de 1 Mai.

„S-au transformat, încet, parcurile și zonele verzi, șoselele și trotuarele, spațiile de petrecere a timpului liber, alături de alte obiective de investiții. Toate acestea au fost puse în operă pentru fiecare cetățean al municipiului, copil sau vârstnic, pentru ca fiecare dintre noi să găsească în orașul lui un colț de liniște, o oază de verdeață în care să își petreacă plăcut timpul liber”, le-a spus primarul vasluienilor.

„Este un început frumos, un pas înainte în crearea unei imagini a orașului nostru care să ne facă să ne simțim mândri că suntem vasluieni. Ne bucură aprecierile celor care ajung în orașul nostru pentru prima oară și privesc admirativ spațiile verzi din oraș sau apreciază curățenia acestuia. Cât despre cei care revin în Vaslui, aceștia descoperă plăcut impresionați schimbările în bine ale aspectului orașului nostru”, arată Vasile Pavăl.

În continuare, primarul Vasluiului îi avertizează pe vasluieni că, pe lângă bucuria de a trăi într-un oraș frumos, trebuie să dea dovadă de civilitate: „Pentru toate acestea, fiecare dintre noi poartă o responsabilitate și un merit. Responsabilitate pentru că tot ceea ce ne este pus la dispoziție trebuie păstrat și îngrijit, iar meritul este al tuturor celor care dau dovadă nu doar de spirit civic, ci și de respect față de valorile materiale ale orașului nostru, de sumele investite din partea fiecărui vasluian, față de imaginea lui, față de viitorul copiilor acestui municipiu. Respectarea prevederilor hotărârilor de Consiliu Local luate în acest sens denotă bun-simț și moralitate. Mulțumindu-vă pentru implicarea activă în menținerea în bune condiții a dotărilor și investițiilor făcute în orașul Vaslui, pentru participarea la crearea unei imagini frumoase, binemeritate, a orașului nostru, dragi vasluieni, vă asigur de întreaga mea considerație!”.

„Toate acestea au fost puse în operă pentru fiecare cetățean al municipiului, copil sau vârstnic, pentru ca fiecare dintre noi să găsească în orașul lui un colț de liniște, o oază de verdeață în care să își petreacă plăcut timpul liber”, menționează primarul Vasile Pavăl într-o scrisoare deschisă. „În urmă cu câțiva ani, am început, împreună cu dumneavoastră, înscrierea municipiului Vaslui pe un trend ascendent, pe un traseu de modernizare și dezvoltare pentru care am primit încrederea cetățenilor orașului, care au considerat, astfel, că drumul ales este corect și reflectă necesitățile Vasluiului”, își începe primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, o…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: