Home » Sport » Ploaie de goluri la Zăpodeni

Ploaie de goluri la Zăpodeni

Sporting Juniorul a câștigat fără emoții prima ediție a Cupei «Prietenia», competiție găzduită de baza sportivă de la Zăpodeni.

Sporting Juniorul Vaslui nu a avut nicio emoție la turneul de la Zăpodeni – Cupa «Prietenia». Formația antrenată de Ionuț Chiochiu s-a impus în toate cele patru jocuri, câștigând competiția fără gol primit. În schimb, puștii vasluieni au marcat nu mai puțin de 23 de goluri. Două dintre partide au fost câștigate cu același scor, 8-0, victime fiind Sporting Vaslui și CSMS Iași. Viitorul Bârlad a cedat cu scorul de 5-0 în fața lui Sporting Juniorul, iar Săgeata Tecuci a încasat doar două goluri de la junii Vasluiului.

În acest an, Sporting Juniorul are ca obiectiv câștigarea titlului de campioană națională la juniori D, fiind deja campioană județeană.

Sporting Juniorul a câștigat fără emoții prima ediție a Cupei «Prietenia», competiție găzduită de baza sportivă de la Zăpodeni. Sporting Juniorul Vaslui nu a avut nicio emoție la turneul de la Zăpodeni - Cupa «Prietenia». Formația antrenată de Ionuț Chiochiu s-a impus în toate cele patru jocuri, câștigând competiția fără gol primit. În schimb, puștii vasluieni au marcat nu mai puțin de 23 de goluri. Două dintre partide au fost câștigate cu același scor, 8-0, victime fiind Sporting Vaslui și CSMS Iași. Viitorul Bârlad a cedat cu scorul de 5-0 în fața lui Sporting Juniorul, iar Săgeata Tecuci a încasat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: