Home » National » Romtelecom și Cosmote dispar de pe piață! Află ce se întâmplă cu numărul tău de telefon

Romtelecom și Cosmote dispar de pe piață! Află ce se întâmplă cu numărul tău de telefon

Romtelecom si Comoste urmeaza ca din data de 12 septembrie sa dispara din Romania, anuntul a fost facut de curand de companie si nu este unul deloc ingrijorator. Este vorba de rebranduirea celor doua companii care au fost cumparate de cel mai puternic operator de telefonie mobila din lume, T-Mobile.

Transformarea se va face pe data de 12 septembrie conform oficialilor companiei, iar clientii vor avea parte de mari surprize. Odata cu aceasta schimbare Cosmote se va numi “T-Mobile“, iar Romtelecom “T-Home“, scrie playtech.ro. Unificarea va avea loc tot pe data de 12 septembrie cand clientii Romtelecom si Cosmote vor deveni clientii unei singure retea si vor avea acces la toate serviciile: telefonie mobila, fixa, internet mobil, internet fix, televiziune si altele. Totodata clientii celor doua companii vor face parte din cea mai mare retetea de telefonie din Romania si vor avea acces la o groaza de oferte si produse.

Sursa: realitatea.net

Romtelecom si Comoste urmeaza ca din data de 12 septembrie sa dispara din Romania, anuntul a fost facut de curand de companie si nu este unul deloc ingrijorator. Este vorba de rebranduirea celor doua companii care au fost cumparate de cel mai puternic operator de telefonie mobila din lume, T-Mobile. Transformarea se va face pe data de 12 septembrie conform oficialilor companiei, iar clientii vor avea parte de mari surprize. Odata cu aceasta schimbare Cosmote se va numi “T-Mobile“, iar Romtelecom “T-Home“, scrie playtech.ro. Unificarea va avea loc tot pe data de 12 septembrie cand clientii Romtelecom si Cosmote vor deveni…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: