Home » Sport » Pe podium la naționale
Simona Ciobotaru

Pe podium la naționale

Patru dintre sportivii de la CS “Viitorul” Vaslui s-au aflat pe podium la prima etapă de Campionat Național, în proba de ciocan la juniori II.

Sportivii de la CS “Viitorul” Vaslui s-au aflat pe podium la prima etapă de Campionat Național, competiție rezervată juniorilor II. Este vorba despre Simona Ciobotaru, care a ocupat locul doi la aruncarea ciocanului. Ea a fost urmată în clasamentul final de Cristina Bocăneț și Federica Roznov.

La masculin, vasluianul Laurențiu Chelaru s-a clasat pe locul doi la ciocan, el fiind urmat de colegii Victor Ioniță și Andrei Micu.

Prima etapă a avut loc la București, iar acești sportivi rămân mari favoriți la câștigarea unor medalii în acest an, fiind, de altfel, abonați la podium an de an în competițiile naționale.

Patru dintre sportivii de la CS “Viitorul” Vaslui s-au aflat pe podium la prima etapă de Campionat Național, în proba de ciocan la juniori II. Sportivii de la CS “Viitorul” Vaslui s-au aflat pe podium la prima etapă de Campionat Național, competiție rezervată juniorilor II. Este vorba despre Simona Ciobotaru, care a ocupat locul doi la aruncarea ciocanului. Ea a fost urmată în clasamentul final de Cristina Bocăneț și Federica Roznov. La masculin, vasluianul Laurențiu Chelaru s-a clasat pe locul doi la ciocan, el fiind urmat de colegii Victor Ioniță și Andrei Micu. Prima etapă a avut loc la București,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: