Home » Justitie » Alcoolemie suspectă

Alcoolemie suspectă

Puștiul de 16 ani care a provocat un accident în noaptea de 21/22 aprilie după ce a sustras mașina tatăului său, polițist în cadrul Biroului Transporturi, nu era băut în momentul producerii accidentului. Confirmarea a fost făcută ieri de medicii legiști, la mai bine de două săptămâni după eveniment. Martorii care au fost prezenți în noaptea respectivă la Spitalul Județean de Urgență, unde a ajuns beizadeaua polițistului, spun însă că dezagreabilul circ oferit de adolescentul teribilist cadrelor medicale indica faptul că acesta avea alcoolemia nu tocmai normală.

Accidentul în care a fost implicat fiul polițistului Costică Munteanu a avut loc pe Drumul Județean 246A, pe raza comunei Ferești. Aflat la volanul unui autoturism Chevrolet, tânărul a pierdut controlul direcției, pe fondul vitezei excesive și a lipsei de experiență, și a intrat cu mașina într-un șanț. Minorul și cele trei fete, cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, pasagere în autoturism au suferit leziuni.

Așa-zisul șofer și o tânără de 18 ani au necesitat internarea la Spitalul Județean de Urgență. Celorlalte două fete cadrele medicale de la ambulanță le-au acordat îngrijiri la fața locului. Cei patru tineri participaseră la o petrecere în municipiul Vaslui, la sfârșitul căreia băiatul s-a oferit să-și conducă prietena acasă, la Ferești.

Munteanu junior nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, dată fiind starea în care se afla.

“Pe numele minorului s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis”, a declarat subcomisar Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

Costică Munteanu, tatăl minorului implicat în accident, lucrează în cadrul Biroului Poliției Transporturi din cadrul IPJ. Fiul său este elev în clasa a IX-a la Colegiul Economic “Anghel Rugină” Vaslui.

Puștiul de 16 ani care a provocat un accident în noaptea de 21/22 aprilie după ce a sustras mașina tatăului său, polițist în cadrul Biroului Transporturi, nu era băut în momentul producerii accidentului. Confirmarea a fost făcută ieri de medicii legiști, la mai bine de două săptămâni după eveniment. Martorii care au fost prezenți în noaptea respectivă la Spitalul Județean de Urgență, unde a ajuns beizadeaua polițistului, spun însă că dezagreabilul circ oferit de adolescentul teribilist cadrelor medicale indica faptul că acesta avea alcoolemia nu tocmai normală. Accidentul în care a fost implicat fiul polițistului Costică Munteanu a avut loc…

Review Overview

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: