Home » Administratie » Fost comisar la Garda Financiară, suprefect

Fost comisar la Garda Financiară, suprefect

Noul subprefect de Vaslui este, începând de ieri, Mircea Gologan. Fost comisar în cadrul Gărzii Financiare Vaslui acesta activa în prezent în cadrul Direcției Antifraudă Suceava.

“Domnul Gologan Mircea exercită, cu caracter temporar, prin detașare, în condițiile legii, funcția publică de subprefect al județului Vaslui”, se arată în hotărârea semnată de premierul Victor Ponta, publicată ieri în Monitorul Oficial.

Mircea Gologan este fiul președintelui Filialei Crucea Roșie Vaslui, este căsătorit cu medicul stomatolog Dana Gologan și au împreună doi copii. Instalarea oficilă a noului subprefect nu a fost încă stabilită, prefectul Andrei Puică anunțând ieri că așteaptă informații de la Guvern.

Noul subprefect de Vaslui este, începând de ieri, Mircea Gologan. Fost comisar în cadrul Gărzii Financiare Vaslui acesta activa în prezent în cadrul Direcției Antifraudă Suceava. “Domnul Gologan Mircea exercită, cu caracter temporar, prin detașare, în condițiile legii, funcția publică de subprefect al județului Vaslui”, se arată în hotărârea semnată de premierul Victor Ponta, publicată ieri în Monitorul Oficial. Mircea Gologan este fiul președintelui Filialei Crucea Roșie Vaslui, este căsătorit cu medicul stomatolog Dana Gologan și au împreună doi copii. Instalarea oficilă a noului subprefect nu a fost încă stabilită, prefectul Andrei Puică anunțând ieri că așteaptă informații de la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: