Home » Sport » Începe play-off-ul la minifotbal

Începe play-off-ul la minifotbal

Sâmbătă, 10 mai, debutează play-off-ul campionatului județean de minifotbal, unde Victoria, Voltaj, Zimbru și Salvatorii se bat pentru titlul de campioană județeană.

De sâmbătă, 10 mai, debutează play-off-ul ligii I la minifotbal. Patru echipe se bat în acest an pentru titlul de campioană. Este vorba despre liderul la zi, Victoria Unistil, Voltaj, Zimbru și Salvatorii. În prima etapă, Victoria va întâlni Salvatorii, iar Voltaj pe Zimbru. Înaintea acestor jocuri este programată restanța dintre Red Star și Inter Traian.

Tot în această perioadă se va consuma play-out-ul Ligii I, cu meciurile Spartanii-Red Star și Simba-Inter Traian.

În liga a doua, patru echipe se bat pentru promovare. Este vorba despre No Name, Smaratex Boys, Beavers și PNV. Se va juca în sistem fiecare cu fiecare, urmând ca la final să se decidă echipele promovate.

Sâmbătă, 10 mai, debutează play-off-ul campionatului județean de minifotbal, unde Victoria, Voltaj, Zimbru și Salvatorii se bat pentru titlul de campioană județeană. De sâmbătă, 10 mai, debutează play-off-ul ligii I la minifotbal. Patru echipe se bat în acest an pentru titlul de campioană. Este vorba despre liderul la zi, Victoria Unistil, Voltaj, Zimbru și Salvatorii. În prima etapă, Victoria va întâlni Salvatorii, iar Voltaj pe Zimbru. Înaintea acestor jocuri este programată restanța dintre Red Star și Inter Traian. Tot în această perioadă se va consuma play-out-ul Ligii I, cu meciurile Spartanii-Red Star și Simba-Inter Traian. În liga a doua, patru…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...