Home » Sport » Participare numeroasă

Participare numeroasă

Peste o sută de elevi vasluieni au participat la ediția din acest an a Crosului Tineretului.

Elevii liceelor “Ion Mincu” și “Ștefan Procopiu” sunt marii câștigători ai ediției din acest an a Crosului Tineretului, competiție organizată de Direcția pentru Tineret și Sport Vaslui.

La clasele IX-X, cea mai bună a fost Andreea Spiridon, de la Liceul “Ion Mincu” (LIM). Ea a fost urmată de Roxana Nastur – Liceul cu Program Sportiv (LPS) și Petronela Rîclea – Liceul «Emil Racoviță» (LER).

La băieți, Constantin Pantea (LIM) a trecut primul linia de sosire, urmat de Gabriel Păscălin Liceul «Ștefan Pocopiu» (LSP) și Ionuț Tufă – Liceul «Anghel Rugină».

La clasele XI-XII, Petronela Drăghici (LSP) a câștigat competiția la fete, iar Florin Garofa (LSP) – la băieți.

Podiumul la fete a fost întregit de Diana Prisecaru (LPS) și Lăcrămioarea Spînache (LER), iar la băieți, pe locul doi s-a clasat Doris Ciofu (LER) și Marius Doroftei (LER).

Peste o sută de elevi vasluieni au participat la ediția din acest an a Crosului Tineretului. Elevii liceelor “Ion Mincu” și “Ștefan Procopiu” sunt marii câștigători ai ediției din acest an a Crosului Tineretului, competiție organizată de Direcția pentru Tineret și Sport Vaslui. La clasele IX-X, cea mai bună a fost Andreea Spiridon, de la Liceul “Ion Mincu” (LIM). Ea a fost urmată de Roxana Nastur - Liceul cu Program Sportiv (LPS) și Petronela Rîclea - Liceul «Emil Racoviță» (LER). La băieți, Constantin Pantea (LIM) a trecut primul linia de sosire, urmat de Gabriel Păscălin Liceul «Ștefan Pocopiu» (LSP) și…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile