Home » Sport » Petrolul-FC Vaslui 3-0 (1-0): Secerați!

Petrolul-FC Vaslui 3-0 (1-0): Secerați!

FC Vaslui a fost îngenuncheată la Ploiești de către Petrolul, după cea mai slabă evoluție a galben-verzilor din acest an. Vasluienii se mențin pe poziția a cincea în Liga I și trag speranțe ca din vară să joace tot pe prima scenă fotbalistică a țării.

FC Vaslui nu a contat la Ploiești, jocul galben-verzilor reflectând pe deplin degringolada prin care trece clubul în momentul de față. Vasluienii au contat doar în prima repriză, însă doar Enescu (’15) a avut șansă de gol. ~n rest, pe teren a fost Petrolul, care l-a pus la grea încercare pe Straton, care nu a mai avut ce face la șutul lui Tamuz (’22), care a deschis golul cu un șut la colțul lung.

În partea a doua, Tamuz bifează dubla, la finalul unui număr personal, după o incursiune frontală a lui Hoban (’54). Zece minute mai târziu, Mutu bifează al treilea gol al lupilor galbeni, primul din acțiune de când este la Petrolul. Gazdele puteau să mai înscrie încă două goluri, însă Straton a intervenit providențial, limitând proporțiile scorului. Cu zece minute înainte de final, Neniță faultează în propriul careu, însă Zicu nu fructifică lovitura de la 11 metri, astfel că tabela se oprește la scorul de 3-0.

Vasluiul a bifat cea mai slabă evoluție din acest an, rezultat ce o menține pe poziția a cincea în Liga I.

FC Vaslui a fost îngenuncheată la Ploiești de către Petrolul, după cea mai slabă evoluție a galben-verzilor din acest an. Vasluienii se mențin pe poziția a cincea în Liga I și trag speranțe ca din vară să joace tot pe prima scenă fotbalistică a țării. FC Vaslui nu a contat la Ploiești, jocul galben-verzilor reflectând pe deplin degringolada prin care trece clubul în momentul de față. Vasluienii au contat doar în prima repriză, însă doar Enescu (’15) a avut șansă de gol. ~n rest, pe teren a fost Petrolul, care l-a pus la grea încercare pe Straton, care nu a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: