Home » Sport » Abelairas nu va uita Vasluiul
Matias Abelairas

Abelairas nu va uita Vasluiul

Argentinianul Matias Abelairas susține că va păstra în memorie prima experiență trăită în Europa, chiar dacă nu va putea continua cu FC Vaslui, echipă aproape retrogradată din cauza problemelor financiare.

Matias Abelairas are parte de o experiență nefericită la primul contact cu fotbalul din Europa. Cu toate acestea, argentinianul nu regretă faptul că a ajuns la Vaslui, formație cu care ar fi putut chiar juca în Europa League, dacă problemele financiare nu ar duce la dispariția clubului.

“Când am ajuns, echipa era pe locul 6, la cinci-șase puncte de Europa League, iar acum suntem la numai un punct, pe locul 5. Suntem atât de aproape și cred că am făcut un campionat foarte bun. Am jucat bine, însă din păcate clubul trece printr-o criză și asta ne face să cautăm o nouă direcție. Sunt bucuros fiindcă am avut șansa de a juca, am avut prima experiență în Europa. Apoi, nu a fost bine nici pentru mine, nici pentru colegii mei. Încercăm să trecem peste și să terminăm sezonul cu demnitate, pentru noi și pentru cariera noastră”, a declarat Abelairas.

Jucătorul a mai jucat în cariera sa la River Plate (2004-2011), Glasgow Rangers (2011), Vasco da Gama (2012) și Union Espanola (2013).

Argentinianul Matias Abelairas susține că va păstra în memorie prima experiență trăită în Europa, chiar dacă nu va putea continua cu FC Vaslui, echipă aproape retrogradată din cauza problemelor financiare. Matias Abelairas are parte de o experiență nefericită la primul contact cu fotbalul din Europa. Cu toate acestea, argentinianul nu regretă faptul că a ajuns la Vaslui, formație cu care ar fi putut chiar juca în Europa League, dacă problemele financiare nu ar duce la dispariția clubului. “Când am ajuns, echipa era pe locul 6, la cinci-șase puncte de Europa League, iar acum suntem la numai un punct, pe locul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile