Home » Invatamant » Elevii de la LMK, cei mai buni la cultură generală

Elevii de la LMK, cei mai buni la cultură generală

Liceul “Mihail Kogălniceanu” Vaslui a câștigat ediția din acest an a concursului de cultură generală “Cel mai bun câștigă”.

Liceul “Mihail Kogălniceanu” (LMK) Vaslui a cucerit laurii concursului de cultură generală “Cel mai bun câștigă”, organizat de Asociația “Sophya”, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Vaslui.

Echipajul de la LMK s-a remarcat încă de la faza locală, pe care a câștigat-o fără probleme. De această dată, liceenii de la “Kogălniceanu” au fost în luptă directă cu Liceul “Ștefan Procopiu” (LSP), care a terminat faza finală pe locul doi. Ultimul loc al podiumului a fost ocupat de Liceul cu Program Sportiv, care a câștigat ediția de anul trecut.

“Ediția din acest an a fost una dintre cele mai reușite, spectacolul oferit de liceeni fiind unul de excepție. Și momentele artistice au fost calitative, artiștii fiind aplaudați minute bune de spectatori. Un merit deosebit îl au și galeriile celor trei licee, care au știut să susțină cu fair-play concurenții”, a declarat Gabriel Vrânceanu, președintele Asociației “Sophya” Vaslui.

Concursul “Cel mai bun câștigă” a ajuns la cea de-a 16-a ediție și a devenit unul dintre cele mai importante la nivel de județ.

Liceul “Mihail Kogălniceanu” Vaslui a câștigat ediția din acest an a concursului de cultură generală “Cel mai bun câștigă”. Liceul “Mihail Kogălniceanu” (LMK) Vaslui a cucerit laurii concursului de cultură generală “Cel mai bun câștigă”, organizat de Asociația “Sophya”, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Vaslui. Echipajul de la LMK s-a remarcat încă de la faza locală, pe care a câștigat-o fără probleme. De această dată, liceenii de la “Kogălniceanu” au fost în luptă directă cu Liceul “Ștefan Procopiu” (LSP), care a terminat faza finală pe locul doi. Ultimul loc al podiumului a fost ocupat de Liceul cu Program Sportiv,…

Review Overview

User Rating: 2.45 ( 2 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: