Home » Sport » FC Vaslui a mai pierdut trei jucători
Liviu Antal

FC Vaslui a mai pierdut trei jucători

FRF i-a declarat liberi de contract pe Liviu Antal, Andrei Cordoș și Cătălin Straton, aceștia încetându-și raporturile contractuale cu FC Vaslui începând cu 7 mai.

Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a constatat încetarea raporturilor contractuale dintre jucătorii Liviu Antal, Andrei Cordoș, Cătălin Straton și clubul FC Vaslui, începând cu data de 7 mai. Gruparea vasluiană are drept de recurs în următoarele cinci zile. În cazul lui Andrei Cordoș, clubul galben-verde este obligat la plata restanțelor financiare către acesta.

„Se admite excepția autorității de lucru judecat cu privire la suma de 10.151 euro, reprezentând drepturi financiare restante pentru perioada 01.07.2012 – 31.07.2013. Admite excepția prescripției pentru suma de 32.000 euro, reprezentând drepturi financiare restante pentru perioada ianuarie 2012 – aprilie 2012. Obligă clubul la plata sumei de 24.335,43 euro, reprezentând drepturi financiare restante pentru perioada august – decembrie 2013. Cu recurs”, se arată în comunicatul oficial.

FRF i-a declarat liberi de contract pe Liviu Antal, Andrei Cordoș și Cătălin Straton, aceștia încetându-și raporturile contractuale cu FC Vaslui începând cu 7 mai. Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a constatat încetarea raporturilor contractuale dintre jucătorii Liviu Antal, Andrei Cordoș, Cătălin Straton și clubul FC Vaslui, începând cu data de 7 mai. Gruparea vasluiană are drept de recurs în următoarele cinci zile. În cazul lui Andrei Cordoș, clubul galben-verde este obligat la plata restanțelor financiare către acesta. "Se admite excepția autorității de lucru judecat cu privire la suma de 10.151 euro, reprezentând drepturi financiare restante pentru…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: