Home » Administratie » Încasări de 59 de milioane

Încasări de 59 de milioane

Veniturile încasate la bugetul consolidat al statului de Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Vaslui, în aprilie, au fost de 59 de milioane de lei (590 de miliarde de lei vechi), în creștere ușoară față de luna precedentă. În structură, pe bugete, ponderea o reprezintă veniturile bugetului asigurărilor sociale de stat, capitol la care s-au încasat 26,2 milioane de lei, ceea ce reprezintă 44,4% din veniturile bugetului general consolidat. Comparativ cu perioada similară a anului precedent, s-a înregistrat o scădere cu două milioane de lei (-7,1%).

Încasările la bugetul de stat, de 22,2 milioane de lei, reprezintă 37,6% din veniturile bugetului general consolidat.

„Comparativ cu aprilie 2013, s-a înregistrat o creștere cu 1,7 milioane de lei, respectiv cu 8,3%. Astfel, la impozitul pe profit s-au încasat 5,1 milioane de lei, cu 6,2% mai mult față de aprilie 2013, iar la impozitul pe venit s-au încasat 11,6 milioane de lei, ceea ce reprezintă o depășire cu 9,4% față de perioada precedentă. Încasările din taxa pe valoarea adăugată au fost de 3,7 milioane de lei, cu 105% mai mult față de aprilie 2013, iar încasările din capitolul «rest venituri» au fost în sumă de 1,8 milioane de lei, înregistrând o ușoară scădere față de perioada precedentă supusă analizei”, ne-a declarat Mirela Bulgaru, purtător de cuvânt al AJFP Vaslui.

Încasările la bugetul asigurărilor sociale de sănătate au fost de 9,9 milioane de lei, cu 4,2% mai mari față de aprilie 2013, iar încasările la bugetul de șomaj au fost de 0,7 milioane de lei.

Veniturile încasate la bugetul consolidat al statului de Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Vaslui, în aprilie, au fost de 59 de milioane de lei (590 de miliarde de lei vechi), în creștere ușoară față de luna precedentă. În structură, pe bugete, ponderea o reprezintă veniturile bugetului asigurărilor sociale de stat, capitol la care s-au încasat 26,2 milioane de lei, ceea ce reprezintă 44,4% din veniturile bugetului general consolidat. Comparativ cu perioada similară a anului precedent, s-a înregistrat o scădere cu două milioane de lei (-7,1%). Încasările la bugetul de stat, de 22,2 milioane de lei, reprezintă 37,6% din veniturile…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: