Home » Sport » Începutul sfârșitului
Costinel Botez

Începutul sfârșitului

Tehnicianul Costinel Botez este nevoit să facă zilnic inventarul jucătorilor, după ce în ultima perioadă tot mai mulți fotbaliști părăsesc echipa.

Tehnicianul Costinel Botez riscă să rămână fără obiectul muncii întrucât, de ceva vreme, tot mai mulți jucători părăsesc “corabia” echipei. Așa se face că, la meciul cu Petrolul Ploiești, FC Vaslui a avut trecuți pe foaie trei juniori, iar deplasarea a efectuat-o doar cu 13 jucători, după care, în ziua meciului, au mai ajuns alți patru.

“A fost un joc bun al Petrolului. E dificil să faci inventar în fiecare săptămână în loc să pregătești meciul. Jucătorii noștri sunt învingători pentru că au dus 90 de minute în fața Petrolului. Încercăm să împăcăm și capra și varza și să ne prezentăm”, a spus Costinel Botez.

Duminică, 11 mai, FC Vaslui urmează a întâlni o altă echipă aflată în pragul prăbușirii, Oțelul Galați, pe teren propriu, de la ora 15.30.

Tehnicianul Costinel Botez este nevoit să facă zilnic inventarul jucătorilor, după ce în ultima perioadă tot mai mulți fotbaliști părăsesc echipa. Tehnicianul Costinel Botez riscă să rămână fără obiectul muncii întrucât, de ceva vreme, tot mai mulți jucători părăsesc “corabia” echipei. Așa se face că, la meciul cu Petrolul Ploiești, FC Vaslui a avut trecuți pe foaie trei juniori, iar deplasarea a efectuat-o doar cu 13 jucători, după care, în ziua meciului, au mai ajuns alți patru. “A fost un joc bun al Petrolului. E dificil să faci inventar în fiecare săptămână în loc să pregătești meciul. Jucătorii noștri sunt…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...