Home » Sport » Participare numeroasă la Festivalul “Speranța”

Participare numeroasă la Festivalul “Speranța”

Peste 500 de preșcolari au concurat la cea de-a doua ediție a Festivalului de gimnastică și dans “Speranța” de la Vaslui.

Ieri, Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) și Primăria Vaslui au organizat cea de-a doua ediție a Festivalului de gimnastică și dans “Speranța”. Evenimentul s-a bucurat de o largă participare, peste 500 de preșcolari concurând pentru premiile oferite de organizatori.

Costumațiile în culori vii și în combinații spectaculoase erau ca turnate pe prichindei. Fetițele au avut grijă și de coafură, care mai de care mai oacheșă, și să nu se încurce în timpul exercițiilor.

Așa se face că micuții au strălucit prin dans, jucând îndrăcit în ritmul melodiilor, totul pentru un spectacol reușit. Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării, pentru ca atmosfera să fie una a veseliei.

La Huși, Festivalul “Speranța” a strâns peste o mie de copii, urmând ca, astăzi, Negreștiul să găzduiască alți preșcolari care își vor etala calitățile de dansatori.

Peste 500 de preșcolari au concurat la cea de-a doua ediție a Festivalului de gimnastică și dans “Speranța” de la Vaslui. Ieri, Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) și Primăria Vaslui au organizat cea de-a doua ediție a Festivalului de gimnastică și dans “Speranța”. Evenimentul s-a bucurat de o largă participare, peste 500 de preșcolari concurând pentru premiile oferite de organizatori. Costumațiile în culori vii și în combinații spectaculoase erau ca turnate pe prichindei. Fetițele au avut grijă și de coafură, care mai de care mai oacheșă, și să nu se încurce în timpul exercițiilor. Așa se face că micuții au strălucit…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile