Home » Sport » Prezență vasluiană la Naționalele de taekwondo

Prezență vasluiană la Naționalele de taekwondo

În perioada 9-11 mai, CS “Liga de Est” Vaslui va participa la Campionatele Naționale de taekwondo de la Sibiu, competiție rezervată juniorilor II și III.

CS “Liga de Est” Vaslui merge la Sibiu pentru a-și apăra titlurile naționale câștigate anul trecut. Clubul vasluian a reușit să formeze echipe atât la copii, cât și la juniori, onorând prezența la Campionatele Naționale de taekwondo cu 16 sportivi.

“Vom concura la toate probele, respectiv tull, luptă, tehnici speciale, spargeri, luptă tradițională, atât la individual, cât și pe echipe. Sunt unii sportivi care își vor apăra titlurile naționale, alții care doresc să devină campioni, după ce la ediția de anul trecut au cucerit locul doi sau trei. Suntem pregătiți și sperăm ca în clasamentul general să fim pe primul loc”, a declarat Mihai Hondru, președintele CS “Liga de Est” Vaslui.

În paralel cu acest eveniment, clubul PUMA, din Sibiu, organizează TDK Champions League, turneu dedicat celor mai buni seniori. Clubul vasluian va fi reprezentat de Alin Zaharia, Cristian Popa și Ștefan Frățian.

În perioada 9-11 mai, CS “Liga de Est” Vaslui va participa la Campionatele Naționale de taekwondo de la Sibiu, competiție rezervată juniorilor II și III. CS “Liga de Est” Vaslui merge la Sibiu pentru a-și apăra titlurile naționale câștigate anul trecut. Clubul vasluian a reușit să formeze echipe atât la copii, cât și la juniori, onorând prezența la Campionatele Naționale de taekwondo cu 16 sportivi. “Vom concura la toate probele, respectiv tull, luptă, tehnici speciale, spargeri, luptă tradițională, atât la individual, cât și pe echipe. Sunt unii sportivi care își vor apăra titlurile naționale, alții care doresc să devină campioni,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile