Home » Social » Copil de un an, mort înecat

Copil de un an, mort înecat

Un copil de un an și trei luni, din localitatea Corni Albești, comuna Albești, a murit înecat, vineri după-amiază, după ce a căzut într-un butoi cu apă din curte.

Potrivit declarației purtătorului de cuvânt al IPJ Vaslui, subcomisar Mihaela Ștraub, un vecin a anunțat incidentul la numărul de urgență 112. Mama copilului a povestit că a mers pentru câteva momente în spatele casei, iar când s-a întors nu l-a mai găsit pe micuț. Disperați, părinții și mai mulți vecini l-au căutat prin împrejurimi.

După o jumătate de oră, băiatul a fost descoperit într-un butoi de plastic de 60 de litri, care avea tăiată partea superioară și în care se aflau aproximativ 20 de litri de apă. Echipajul medical ajuns la fața locului a încercat timp de aproape două ore să îl resusciteze, însă fără rezultat.

Polițiștii vasluieni au declanșat o anchetă pentru a stabili condițiile în care a avut loc tragedia.

Un copil de un an și trei luni, din localitatea Corni Albești, comuna Albești, a murit înecat, vineri după-amiază, după ce a căzut într-un butoi cu apă din curte. Potrivit declarației purtătorului de cuvânt al IPJ Vaslui, subcomisar Mihaela Ștraub, un vecin a anunțat incidentul la numărul de urgență 112. Mama copilului a povestit că a mers pentru câteva momente în spatele casei, iar când s-a întors nu l-a mai găsit pe micuț. Disperați, părinții și mai mulți vecini l-au căutat prin împrejurimi. După o jumătate de oră, băiatul a fost descoperit într-un butoi de plastic de 60 de litri,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: