Home » Social » Muniție descoperită la Tătărăni

Muniție descoperită la Tătărăni

Un depozit de muniție, cu sute de proiectile în stare de funcționare, a fost descoperit de un polițist, joi, în pădurea Poiana Teiului, din comuna Tătărăni. Pirotehniștii au scos la suprafață peste 300 de elemente de muniție.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații Urgență (ISU) Vaslui, depozitul de muniție cu proiectile perforante calibrul 76 de milimetri a fost identificat de șeful Postului de poliție Tătărăni. El a observat un proiectil care apăruse la suprafață în urma ploilor abundente din această primăvară.

„În urma săpăturilor, specialiștii au reușit să scoată la suprafață 340 de proiectile, care, deși provin din timpul celui de-al Doilea Război Mondial și o parte sunt ruginite, sunt în stare de funcționare.Elementele de muniție au fost transportate la depozitul special al ISU”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petru Iftene.

Este cel mai mare depozit de muniție descoperit în județul Vaslui.

Un depozit de muniție, cu sute de proiectile în stare de funcționare, a fost descoperit de un polițist, joi, în pădurea Poiana Teiului, din comuna Tătărăni. Pirotehniștii au scos la suprafață peste 300 de elemente de muniție. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații Urgență (ISU) Vaslui, depozitul de muniție cu proiectile perforante calibrul 76 de milimetri a fost identificat de șeful Postului de poliție Tătărăni. El a observat un proiectil care apăruse la suprafață în urma ploilor abundente din această primăvară. "În urma săpăturilor, specialiștii au reușit să scoată la suprafață 340 de proiectile, care, deși provin din timpul celui de-al…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile