Home » Social » Muniție descoperită la Tătărăni

Muniție descoperită la Tătărăni

Un depozit de muniție, cu sute de proiectile în stare de funcționare, a fost descoperit de un polițist, joi, în pădurea Poiana Teiului, din comuna Tătărăni. Pirotehniștii au scos la suprafață peste 300 de elemente de muniție.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații Urgență (ISU) Vaslui, depozitul de muniție cu proiectile perforante calibrul 76 de milimetri a fost identificat de șeful Postului de poliție Tătărăni. El a observat un proiectil care apăruse la suprafață în urma ploilor abundente din această primăvară.

“În urma săpăturilor, specialiștii au reușit să scoată la suprafață 340 de proiectile, care, deși provin din timpul celui de-al Doilea Război Mondial și o parte sunt ruginite, sunt în stare de funcționare.Elementele de muniție au fost transportate la depozitul special al ISU”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petru Iftene.

Este cel mai mare depozit de muniție descoperit în județul Vaslui.

Un depozit de muniție, cu sute de proiectile în stare de funcționare, a fost descoperit de un polițist, joi, în pădurea Poiana Teiului, din comuna Tătărăni. Pirotehniștii au scos la suprafață peste 300 de elemente de muniție. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații Urgență (ISU) Vaslui, depozitul de muniție cu proiectile perforante calibrul 76 de milimetri a fost identificat de șeful Postului de poliție Tătărăni. El a observat un proiectil care apăruse la suprafață în urma ploilor abundente din această primăvară. "În urma săpăturilor, specialiștii au reușit să scoată la suprafață 340 de proiectile, care, deși provin din timpul celui de-al…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Vești bune din satele vasluiene. Criza COVID-19 nu a crescut numărul asistaților social

Numărul asistaților social continuă să scadă în județul Vaslui. ...

În timp ce sporul natural al populației este negativ, Vasluiul are în plată tot mai multe alocații de stat

Numărul beneficiarilor de alocație de stat din județul Vaslui ...

Inspecția Muncii Vaslui a taxat cu amenzi și avertismente firmele din sectorul confecțiilor

În prima jumătate a lunii iunie, Inspectoratul Teritorial de ...