Home » Invatamant » Școala 2 și LER merg mai departe

Școala 2 și LER merg mai departe

Echipajul Școlii nr. 2 “Dimitrie Cantemir” și cel al Liceului “Emil Racoviță” au câștigat etapa pe municipiul Vaslui a concursului național “Educație rutieră, educație pentru viață”.

Etapa municipală a concursului național “Educație rutieră, educație pentru viață” a adunat la start școlile “Dimitrie Catemir”, “Constantin Parfene”, “Mihai Eminescu”, “Alexandra Nechita” și “Mihail Sadoveanu”, precum și liceele “Mihail Kogălniceanu”, “Emil Racoviță”, “Ștefan Procopiu” și cel cu Program Sportiv.

La gimnaziu, cel mai bun echipaj a fost cel de la “Dimitrie Cantemir”, urmat în clasament de Școala 10 “Mihail Sadoveanu” și Școala 3 “Constantin Parfene”.

La licee, cel mai bun echipaj a fost cel de la Liceul “Emil Racoviță” (LER), urmat de Liceul “Mihail Kogălniceanu”, iar liceele “Ștefan Procopiu” și cu Program Sportiv au împărțit locul 3, fiind la egalitate de puncte.

La etapa județeană, municipiul Vaslui va fi reprezentat de Școala 2 și LER. Concursul s-a organizat cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean, al Biroului Rutier al Poliției Municipale, al Școlii 2 și Primăriei Vaslui.

Echipajul Școlii nr. 2 “Dimitrie Cantemir” și cel al Liceului “Emil Racoviță” au câștigat etapa pe municipiul Vaslui a concursului național “Educație rutieră, educație pentru viață”. Etapa municipală a concursului național “Educație rutieră, educație pentru viață” a adunat la start școlile “Dimitrie Catemir”, “Constantin Parfene”, “Mihai Eminescu”, “Alexandra Nechita” și “Mihail Sadoveanu”, precum și liceele “Mihail Kogălniceanu”, “Emil Racoviță”, “Ștefan Procopiu” și cel cu Program Sportiv. La gimnaziu, cel mai bun echipaj a fost cel de la “Dimitrie Cantemir”, urmat în clasament de Școala 10 “Mihail Sadoveanu” și Școala 3 “Constantin Parfene”. La licee, cel mai bun echipaj a fost…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile