Home » Sport » Temwanjera nu lasă Vasluiul

Temwanjera nu lasă Vasluiul

Căpitanul FC Vaslui, Mike Temwanjera, a promis că va părăsi ultimul echipa.

Mike Temwanjera este decis să rămână alături de FC Vaslui până la capăt. Căpitanul vasluienilor nu vrea să lase echipa la greu și le-a promis fanilor că va fi ultimul jucător care va părăsi clubul. El încă mai speră ca lucrurile să revină pe un făgaș normal la formația galben-verde.

“Eu rămân până la ultimul meci. Acum, dacă lăsăm punctele cu Astra, cei de la Steaua ce-o să zică? Uite, pe noi ne-au bătut și pe Astra au lăsat-o să ia trei puncte așa de ușor”, a declarat Temwanjera.

Atacantul din Zimbabwe a ajuns la meciul cu numărul 200 în tricoul FC Vaslui, pentru care a marcat 49 de goluri.

Căpitanul FC Vaslui, Mike Temwanjera, a promis că va părăsi ultimul echipa. Mike Temwanjera este decis să rămână alături de FC Vaslui până la capăt. Căpitanul vasluienilor nu vrea să lase echipa la greu și le-a promis fanilor că va fi ultimul jucător care va părăsi clubul. El încă mai speră ca lucrurile să revină pe un făgaș normal la formația galben-verde. “Eu rămân până la ultimul meci. Acum, dacă lăsăm punctele cu Astra, cei de la Steaua ce-o să zică? Uite, pe noi ne-au bătut și pe Astra au lăsat-o să ia trei puncte așa de ușor”, a declarat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: